İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Motosiklet Kazasında Yaralandı

28-02-2017 19:17:46 - AKYAZI
Motosiklet Kazasında Yaralandı

Akyazı da Reklam ve matbaa işleri yapan Onur Girti Kıbrıs Bafra da arkadaşıyla birlikte motosiklet kazası yaptı

Özgür Adımlar
Edinilen bilgilere göre sabah meydana gelen motor kazasında biri ağır, üç kişi yaralandı. Bafra- Çayırova anayolunda meydana gelen kazada, otomobil ve motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucu motosiklet alev alarak yandı.
 
Motosiklet sürücüsü 34 yaşındaki Onur Girti ve arkasında yolcu olarak bulunan 34 yaşındaki Adem Yeran yola savrulduğu öğrenildi. 
 
Hayati tehlikesi bulunan Adem Yeran, olay yerine gelen ambulansla, önce Gazimağusa Devlet Hastanesine, ardından da şuuru kapalı şekilde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Yeran’ın Lefkoşa’daki hastanenin yoğun bakımında yer olmadığı için Kolan Hastanesi’ne sevk edildiği ve üç gün orada kalacağı öğrenildi. Onur Girti’nin ise bacağının kırıldığı ve müşahede altında olduğu öğrenildi. 
Motosiklet sürücüsü Onur Girti ve Adem Yeran, dün sabah saat 08.30 sıralarında, Bafra oteller bölgesinden reklam almak için Girne Limanı’ndan adaya giriş yaptı ve saat 10.45 sıralarında, Bafra-Çayırova anayolunda, adaya girdikten 2.5 saat sonra kaza yaptı.
 
Onur Girti yönetimindeki 34 VT 2985 İstanbul plakalı motosiklet, Çayırova istikametinden, Bafra oteller bölgesine seyrederken yolun sağına geçerek, karşı yönden gelen Çayırova 66 yaşındaki Ayşe Rıylı yönetimindeki BS 585 plakalı otomobille çarpıştı.
 
Çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü Onur Girti ve arkasında yolcu olarak bulunan Adem Yeran yola savruldu.
Motosiklet sürücüsü Onur Girti ve otomobil sürücüsü Ayşe Rıylı ise ambulansla, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Kazada, Onur Girti’nin sağ ayağı kırıldı ve Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.  Ayşe Rıylı ise hafif yaralandı.Motosiklet demir yığınına döndü
 
Çarpışma sonucu alev alan motosiklete müdahale eden İskele İtfaiye Şubesi ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.
 
Kaza sonrası motosiklet demir yığınına dönerken, otomobilde de maddi hasar oluştu.
Polis soruşturması devam ediyor.
 
KAYNAK : kıbrısgazetesi.com
Marmara Göz
Motosiklet Kazasında Yaralandı
Akgün Restoran Çorba
Motosiklet Kazasında Yaralandı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks