Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Milli Eğitim Müdürü Durmuş, Akyazı'da canlı yayına katılacak

18-01-2021 14:14:09 - AKYAZI
Milli Eğitim Müdürü Durmuş, Akyazı'da canlı yayına katılacak

Akyazı Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Eğitim Proje ekibince yürütülen Akyazı 10Line Projesi cumartesi 15.00’te Youtube kanalında canlı yayında.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Milli Eğitim Proje ekibince yürütülen Akyazı 10Line Projesi 6 haftadır farklı konu ve konuklarla her cumartesi 15.00’te Youtube kanalında yapılan canlı yayınla izleyicilerle buluşuyordu. Akyazı 10Line, yedinci haftasında Sakarya ve Eğitim konusuyla Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü sn. Fazilet Durmuş’u ağırlıyor.
Her hafta çekilişle 1 öğrenciye Tablet ve haftanın konusuna uygun sürpriz hediyeler dağıtan Akyazı 10Line, bu hafta Akyazı Belediyesi ve Eğitim Bir-Sen Temsilciliği sponsorluğunda 2 öğrenciye Tablet, Akyazı Belediyesi sponsorluğunda 10 kişiye Hijyen seti ve 20 kişiye ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sponsorluğunda eğitimci yazar Ali Çiçek’in kitabını hediye edecektir.
23 Ocak 2021 Cumartesi saat 15.00’te Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Youtube kanalından canlı yayınlanacak programın konuğu Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü sn. Fazilet Durmuş olacak. Sakarya genelinde eğitimin ele alınacağı programda Durmuş’a yapılan projeler ve hedefleri sorulacak. Pandemi döneminde zorunlu olarak geçiş yapılan uzaktan eğitim süreci hakkında değerlendirmeler yapması bekleniyor.
Canlı yayın linki: https://youtu.be/KLRU1TRuytY
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden