Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni PCR testi kararı

15-09-2021 17:07:17 - AKYAZI
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni PCR testi kararı

Özel eğitim kurumları ve öğrenci yurdunda görevli aşı olmamış öğretmen ve çalışanlardan haftada iki kez PCR testi isteneceğini duyurdu.

Özgür Adımlar
Milli Eğitim Bakanlığı okulların ardından özel eğitim kurumları, öğrenci yurtları ve ehliyet sınavlarında da aşı olmayanlar için PCR testi zorunluğu getirdi. Kapsamı genişletilen PCR testi zorunluğuna göre özel eğitim kurumları ve öğrenci yurdunda görevli aşı olmamış öğretmen ve çalışanlardan haftada iki kez PCR testi istenecek. Aşı olmayan veya PCR testi vermeyenler ehliyet sınavlarında da görev alamayacak.
 
İLK KARARDA NELER VARDI?
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 24 Ağustos 2021 tarihinde yayımlanan ‘Kovid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi’nde ise öğrencilerle bir araya gelmesi zorunlu olan aşı olmamış öğretmen ve okul çalışanlarından haftada iki kez PCR testi istenilecek.
 
Bu çerçevede; başta öğretmenler olmak üzere eğitim personeli, kantin çalışanları ile öğrenci servislerinin şoför ve rehber personeli gibi öğrencilerle bir araya gelecek kişilerin, görevlilerin aşılı, geçirilmiş hastalık durumunda (Kovid-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) olmamaları halinde; bu kişilerden haftada iki kez PCR testi ile taranmaları istenilecek. Sonuçlar okul idaresi tarafından gerekli işlemler yapılmak üzere kayıt altında tutulacak.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazilimmm 3 yıl önce2021-09-16 02:20:14

Bu korona denen virüsü yayan bu oyunlari oynayan bizleri koronadan yada psikolojik bunalımdan öldürmeye çalışan kişiler ahirette iki elim yakanızda bitirdiniz geleceğimizi umurlarımızi Cocuklarimizn eğitimini ekonomik durumumuzu ne kaldı bitsin artık canlar gidiyo yazık

1
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden