Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

MHP İLÇE BAŞKANI Cumhur İttifakı

17-03-2019 15:29:10 - AKYAZI
MHP İLÇE BAŞKANI Cumhur İttifakı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Akyazı Haber'i ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı
MHP İlçe Başkanı Ali Dertli ve Belediye Meclis Üyesi adayları Ergün Öztürk, İksan Özcan, Furkan Çakıroğlu, Ahmet Çetin Akyazı Haber'e ziyaret gerçekleştirdi.
 
Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım ve Anadolu Ajansı Akyazı temsilcisi tarafından karşılanan Dertli ve meclis üyesi adayları seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Meclis üyesi adayları ile gündüzleri esnaf ziyaretleri yaptıklarını kaydeden İlçe Başkanı Ali Dertli; "Cumhur İttifakı olarak akşamları da Ak Partili arkadaşlarımızla mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Cumhur İttifakı ülkemiz için önemli. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile birlikte oluşturdukları ittifaka sonuna kadar bağlıyız.
 
Her gittiğimiz yerde hoşgörü ve coşkuyla karşılanıyoruz. MHP çizgisi ve duruşuyla her zaman milletin yanında olmuştur. Son zamanlarda ülkemiz için bir beka meselesi haline gelen süreç te ülkemiz için var gücümüzle çalışıyoruz ." dedi.
 
Akyazı Haber'i yakından takip ettiklerini belirten Dertli, yaptıkları haberlerle ilçe halkını doğru şekilde bilgilendirdikleri için Akyazı Haber'e teşekkür etti.
 
Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım ise amaçlarının ilçe halkını doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirmek olduğunu ifade ederek; "İlçemize hizmet edecek herkese kapımız açık" dedi. Yıldırım, Dertli ve meclis üyesi adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.
Marmara Göz
MHP İLÇE BAŞKANI Cumhur İttifakı
UB Group
MHP İLÇE BAŞKANI Cumhur İttifakı
MHP İLÇE BAŞKANI Cumhur İttifakı
MHP İLÇE BAŞKANI Cumhur İttifakı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden