Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

MHP Cumhur İttifakı Açıklaması

17-01-2019 12:06:39 - AKYAZI
MHP Cumhur İttifakı Açıklaması

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli, MHP Akyazı Belediye Başkan Adayı Ali Şener Bayraktar ile basın toplantısı düzenledi.

Özgür Adımlar
Hacıoğulları Restoran’da kahvaltı sonrası gerçekleşen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Dertli, parti, Genel Merkez ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin direktifleri doğrultusunda hareket edeceklerini belirterek Cumhur İttifakı'na bağlı olduklarını söyledi. 
Bayraktar: "Bunda da bir hayır vardır" diyoruz
 
MHP Akyazı Belediye Başkan Adayı Ali Şener Bayraktar da Akyazı’nın da aralarında bulunduğu 15 ilçede MHP'nin aday çıkartmama kararı aldığını, bu karar sebebiyle iradesi dışında adaylık sürecinin sona erdiğini dile getirdi. 
 
"İrademiz dışında gelişen olaylardan dolayı adaylığımızı geri çektik" diyen Bayraktar; "Biz bu yola çıkarken bizim içim hayır ise olsun diye dua etmiştik. Bizim bilmediğimizi Allah bilir. "Bunda da bir hayır vardır" diyoruz. Adaylığımızı açıkladığımız gün ve sonraki süreçte desteklerini yakından hissettiğimiz her siyasi görüşten tüm Akyazılı hemşerilerimize de en kalbi duygularımla sonsuz teşekkür ederim. Yapılacak olan seçimlerin ülkemize, ilimize ve Akyazı ilçemize hayırlar getirmesini Cenabı hak tan niyaz ederim. Tüm Akyazılı hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.
 
MHP İlçe Başkanı Ali Dertli; "Genel Merkezimiz ne derse ona riayet edeceğiz. Cumhur İttifakı'na bağlıyız. İttifaka kesinlikle riayet edeceğimize inanabilirsiniz. Kesinlikle farklı bir şey izlemeyiz. Genel Merkezimiz neyi uygun görürse bizde çalışmalarımıza o yönde devam edeceğiz" diye konuştu. 
 
MHP İlçe Başkanı Dertli Açba'nın sözleri için konuştu
 
MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli, Cumhur İttifakı adayına oy vermeyeceğini açıklayan Zihni Açba'nın sözlerini değerlendirdi. 
 
"KİŞİSEL ÇIKIŞIDIR"
 
Eski MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba'nın, Cumhur İttifakı adaylarına oy vermeyeceği açıklamasının sorulması üzerine konuşan İlçe Başkanı Ali Dertli, şunları kaydetti; "Zihni Açba bizim 25 ve 26. dönem milletvekilimiz. Saygı duyduğumuz parti büyüğümüz. Zihni abinin fikri kendi şahsını bağlar. Söylediği şey iyi okunduğunda Cumhur İttifakı'na karşı duruşunun olmadığını anlaşılacaktır. Herkes değişik şekillerde yorumlar yapıyor. Zihni abimizin kendi kişisel çıkışıdır, düşüncesidir. Bu konunun muhatabı Zihni Açba'dır. Biz Cumhur İttifakı'na bağlı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediye Meclis üyesi listelerimizi yapacağız. Akyazı'nın 25 meclis üyesi vardır. Bu şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz meclise ne kadar üye sokabilirsek onun çalışmasını yapacağız. Meclis üyeliğinde AK Parti kendi listesi, MHP'de kendi listesiyle girecek. Her parti kendi çalışmasını kendi yapacak."
Güven Yapı
MHP Cumhur İttifakı Açıklaması
Güven Yapı
MHP Cumhur İttifakı Açıklaması
MHP Cumhur İttifakı Açıklaması
MHP Cumhur İttifakı Açıklaması
MHP Cumhur İttifakı Açıklaması

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks