Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

MHP BAŞKAN ADAYI BAYRAKTAR VE TEŞKİLATINDAN AKYAZI HABERE ZİYARET

10-01-2019 16:52:34 - AKYAZI
MHP BAŞKAN ADAYI BAYRAKTAR VE TEŞKİLATINDAN AKYAZI HABERE ZİYARET

MHP Akyazı Belediye Başkan Adayı Ali Şener Bayraktar, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Akyazı Haber'i ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı
Bayraktar, MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli, MHP Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ile birlikte Akyazı Haber'i ziyaret ederek çalışanların "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 
 
Çalışanlara çiçek veren Bayraktar, gazeteciliğin, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi için mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden,vatandaşların talep ve beklentilerini dile getiren bir meslek olduğunu dile getirdi. 
 
Bayraktar, halkın doğru haber alması için harcayan bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
 
MHP İlçe Başkanı Ali Detli de Akyazı Haber çalışanları ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 
 
Seçim çalışmalarını Genel Merkezi'n planlamaları doğrultusunda sürdürdüklerini ifade etti. Seçimin Akyazı için hayırlı olmasını dileyen Dertli; "Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun şekilde seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.
 
Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bayraktar ve Derli'ye çalışmalarında başarılar diledi.
Marmara Göz
MHP BAŞKAN ADAYI BAYRAKTAR VE TEŞKİLATINDAN AKYAZI HABERE ZİYARET
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran