Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Mehdi Kalkan Hoca Efendi Anma Etkinlikleri Yapıldı

10-06-2019 12:45:02 - AKYAZI
Mehdi Kalkan Hoca Efendi Anma Etkinlikleri Yapıldı

Akyazı nın yetiştirdiği önemli din adamlarından Mehdi Kalkan Hoca, ölümünün 15. yılında Taşburun Şehit Ali Camii'nde düzenlenen program anıldı.

Hardal Burger Akyazı
Bölgede ve ülke genelinde yetiştirdiği 3 binden fazla hafız ve talebeleri olduğu bilinen Mehdi Kalkan Hocayı anmak için Taşburun Mahallesi'ne çok sayıda misafir geldi.
 
Taşburun Şehit Ali Camii'nde düzenlenen anma programına Ümraniye merkez cami imam hatibi Gürcan Göksu, Pendik aliye İzzetbegoviç cami imam hatibi İbrahim Deniz, Kartal Yunus Emre Müezzin Kayyumu Yusuf Durmuş, Mehdi hocamızın yetiştirdiği Kenan Bozoğlu  ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Taşburun Şehit Ali Camii dernek başkanı Veysel Kılıçoğlu yaptığı açıklama da: “bu yıl 15.’sini düzenlediğimiz Mehdi hocamız ve ecdadımızı anma programımız da yaptığımız çalışmaların karşılığını aldık almaya da devam ediyoruz. Mehdi hocamızın örnek kişiliğini ve hizmetlerini unutturmamak adına her yıl anma programlarına devam edeceğiz. Ecdadımıza layık olarak sürdüreceğimiz bu çalışmalara teveccüh her geçen yıl artıyor. Hizmetlerimize ve bu güzel cemiyete desteklerini esirgemeyen ve yanımız da olan herkese teşekkür ediyorum. Gelen gelemeyen herkesten Allah razı olsun.” Dedi.
 
Kur'an okunup ve dua edilmesinin ardından anma programına katılanlara yemek ikram edildi.
 
Kameraman: Muhsin Sezgin
Ürdüç
Mehdi Kalkan Hoca Efendi Anma Etkinlikleri Yapıldı
Ürdüç
Mehdi Kalkan Hoca Efendi Anma Etkinlikleri Yapıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden