İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

MBDD'DEN AFRİN HAREKATINA TAM DESTEK

22-01-2018 12:15:40 - AKYAZI
MBDD'DEN AFRİN HAREKATINA TAM DESTEK

Milli Birlik Düşünce Derneği Başkanı Erdem Ercan, Afrin harekatını ve askerleri desteklediklerini söyledi.

Özgür Adımlar
MBD Genel Başkanı Erdem Ercan, yaptığı açıklamada, emperyalist güçlerin, kendi gayelerini gerçekleştirebilmek ve kendi hazinelerini doldurabilmek adına, yıllardır taşeron örgütler kullanarak hem kendi topraklarımızı hem de devletimizin hemen yanı başındaki komşuların topraklarında binlerce ailenin ocağına ateş düşürdüğünü belirtti. 
 
Bugün gözyaşı ve akan kanla sel almış bu toprakların, ecdadın asırlar boyunca din, dil ve ırk ayrımı yapmadan düzen içinde yönettiği, barışın ve huzurun hamisi olduğunu anlatan Ercan; "
 
Her kul gibi bizler de barış ve huzur içerisinde yaşamak isteriz. Ama bazen gelecek nesillere güvenli bir ortam temin etmek, vatanın istikbalini ehemmiyet altında tutabilmek ve en önemlisi de daha büyük savaşların önüne geçebilmek ve barışı sağlayabilmek için ata binmek ve kılıçları kınından çıkartmak gerekir. 
Aylardır ABD’nin ikiyüzlülüğünü televizyon, gazete ve sosyal medyadan takip ediyoruz. Türkiye için stratejik bir öneme sahip, sınırımızda adeta koçbaşı görevi görebilecek Suriye hudutları içerisindeki Afrin bölgesinde, PKK’nın Suriye uzantısı olan PYD adlı terör örgütüne, hafızamızla alay edercesine her türlü mühimmat ve harekat desteği sağlayarak, dolaylı yoldan Türkiye Cumhuriyeti’nin toprak bütünlüğünü ve güvenliğini tehdit etmektedir. Devletimiz, yanıbaşımızda vuku bulan olaylar karşısında  eyleme geçmemiş olsaydı eğer, yıllar sonra bunun bedelini çocuklarımız hatta torunlarımız acı bir şekilde ödemek zorunda kalırdı. Devletimiz ve vatanımızın bütünlüğünü ebediyen görmek isteyen her bir vatansever gibi, ben ve Milli Birlik ve Düşünce Derneği çatısı altında bulunan dostlarım, devletimizin ve silahlı kuvvetlerimizin Zeytin Dalı Harekatı’nı sonuna kadar destekliyoruz" dedi.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup