İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

MBD Başkanı bu fotoğrafla paylaştı

01-05-2019 20:30:38 - AKYAZI
MBD Başkanı bu fotoğrafla paylaştı

MBD Akyazı Şube Başkanı İbrahim Keleş, ailelere çocukları spor, meslek kursları ve sosyal faaliyetlere yönlendirme çağrısında bulundu.

Özgür Adımlar
Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) Akyazı İlçe Başkanı  İbrahim Keleş, yaptığı açıklamada, ilçede faaliyetlerine devam ettiklerini ifade etti. Bizim işimiz gençlerle, onları çok iyi tanıyoruz' diyen Keleş; " Faaliyetlerimizi de onların üzerine organize etmeye çalışıyoruz. İlçemizde uyuşturucu hap, çakmak gazı, alkol kullanma gibi madde bağımlılığı yaşı 8 yaşa kadar düştü. Bu yüzlerini sakladığımız çocuklar ve daha paylaşım yapmadığımız kız ve erkek çocuğu olmak üzere ortalama yaş araları 8 ile 14 yaş grubudur" dedi. 
 
Evladını çok iyi takip eden bir anne veya babanın, bir çocuk madde kullanmaya başladıysa en az 2 yıl evladının madde kullandığını bilemediğini ve çözemediğini kaydeden Keleş, şunları söyledi; "Dikkat edelim çocuklarımızı spora ,meslek dallarına, kurslara, sosyal faaliyetelere yönlendirelim. Böyle çocuk yaşta diyeceğimiz çocukları fark eden, gören anne ya da babalar çekinmeden Kaymakamlık ve Akyazı Belediyesi gibi resmi kurumlarla istişare edip çocuklarımızı yönlendirelim. Bu çocuklar hepimizin. Yarın huzuru mahşerde Allah'a hesap vereceğiz.
 Tabiri caizse biz taşın altına elimizi koyduk. İş adamları, büyük STK temsilcileri bizlerin yanın olun. Hep birlikte daha fazla kişiye ulaşalım. Resimdeki çocuk kardeşlerimizin yasal süreçleri devam ediyor. Yakından takip ediyoruz" dedi.
Güven Yapı
MBD Başkanı bu fotoğrafla paylaştı
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Öğretmen. 5 yıl önce2019-05-03 10:34:06

Uyuşturucu konusu hassas bir konu.Çözümü uzmanlık gerektirir.Bir çocuğun koltuk altına alınıp açıkl***a yapılmasını doğru bulmuyorum.Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.Herkes yetkili olduğu alanda çalışma yapmalı.

0
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks