YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

MBD Akyazıdan bir sosyal proje daha

27-03-2019 09:10:48 - AKYAZI
MBD Akyazıdan bir sosyal proje daha

Hasta ve engellilere Masör hizmeti verilecek

Hardal Burger Akyazı
Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) Akyazı ilçe Teşkilatı, engelliler ve hastalar için ev ve hastanelerde ücretsiz masör hizmeti verecek. 
MBD Akyazı ilçe Teşkilatı, yeni bir sosyal proje daha imza attı.Teşkilat ev ve hastanelerde ücretsiz masör hizmeti sunacak. 
MBD Akyazı ilçe Teşkilatı Başkanı ibrahim Keleş, ilçede bir çok engelli ve yaşlı kişinin olduğunu ifade ederek engelli ve yaşvatandaşlara destek olabilmek için sosyal projelere devam ettiklerini dile getirdi.
Akyazı Mesleki Eğitim Merkezi ile yürüttükleri yaşlı ve engelliler için kişisel bakım hizmetine devam ettiklerini vurgulayan Keleş; "Kişisel bakım hizmetine istek üst düzeyde. Hiç bir vatandaşımızdan ücret alınmadan devam eden, öğrencilerimizin büyük özveri gösterdiği proje de kişi sayısı bir hayli fazla olması bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Böyle proje de yer aldıkları ve bizleri destekledikleri için İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Mzdemir'e, Mesleki Eğitim Merkezi Hasan Dardağan'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz" dedi. 
 
Yeni projeleri ev ve hastanelerde ücretsiz masör hizmetinin bir önceki projelerini aratmayacağını anlatan Keleş, şunları söyledi; "İlçemizde yaşlı engelli vatandaşlarımız var. Dertlerine bir nebzede olsa ortak olmak istiyoruz bu hizmet sayesinde. Evlerinde ve hastanelerde yatan vatandaşlarımızdan hiç bir ücret talep edilmeden masör hizmetini hayata geçirdik. Projemiz bir yıllık. İstenildiğinde tekrar devam edilecek. Bu projede bizleri yalnız bırakmayan Aykut Sandıkçı'ya teşekkür ederim. Bu güzel projeden bel, boyun, eklem ağrısı, romatizma, siyatik, kronik ağrıları olan hastalar fizik tedavisi gören hastalar, ufak derecede felçli hastalar, yaş aralığı 18 ve üzeri olan hastalar faydalanabilecek. Uygulama hafta içi hergün 45 dakika ve 90 dakika."
 
Masör Aykut Sandıkçı da; "MBD Akyazı ilçe Teşkilatını ilk günden beri takip ediyorum. Yeterli belgelere sahip olduğumu bilmenizi isterim. Uzun yıllardır mesleğimi yapıyorum. Bu proje için yaklaşık bir aydan fazladır istişare halindeydik. Böyle güzel bir şekilde sonuçlanması beni mutlu etti. Bundan sonra derneğe bütün enerjimi vermeye söz veriyorum. Beni bu projede layık gören kıymetli başkanım İbrahim keleş'e teşekkür ederim" diye konuştu.
Akgün Restoran Çorba
MBD Akyazıdan bir sosyal proje daha
Güven Yapı
MBD Akyazıdan bir sosyal proje daha

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)