Küçücek mahallesinde doğalgaz ve altyapı çalışmaları nedeniyle uzun zamandan beri bozuk olan yolların asfaltlanması nedeni ile mahalleli bayanlar ve Mahalle Muhtarı Yusuf Şahin ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ‘a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Ziyarette söz alan bayanlar, yolların bozukluğundan dolayı en çok sıkıntıyı ev hanımlarının çektiğini; yazın tozdan camlarını dahi açamadıklarını, çamaşırlarını kurutamadıklarını, yağışlı havalarda da çocuklarının ve eşlerinin üzeri sürekli çamur olduğunu ifade ederek en çok çileyi kendilerinin çektiklerini, göreve geldikten kısa bir zaman içinde yolların asfaltlanmasıyla kendilerini bu çileden kurtaran hem Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye, hem Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a teşekkürlerini ifade ettiler.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan; “Bu teşekkürü Büyükşehir Belediye Başkanımız adına, sonra da kendi adına kabul ettiğini, marifetin iltifata tabi olduğu söylense de hiçbir iltifat beklemeden halkımızın bize olan teveccüh ve güvenini boşa çıkarmadan mevcut imkanlar dahilin de Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl ve ilçe teşkilatımız, Milletvekillerimizle uyum içerisinde çalışarak halkımızın hak ettiği en iyi en güzel hizmetleri yapabilmek adına elimizden geleni yapacağız. Tüm dinamiklerimiz ile durmadan yorulmadan, daha yaşanılabilir bir Akyazı için çalışacağız.” Diyerek yapılan teşekkür ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Muhtarım merhaba, ben Ankara'lıyım arkadaşım Eyüp Keyf tavsiyesiyle haberinizi okudum.Mahallenin guzel yürekli çalışkan hanımları ıle yaptığınız ziyareti görünce çok mutlu oldum.Kadın gücünün farkında olmanız beni çok mutlu etti.İnşallah bu güzel hanımlarla ve Belediye Başkanınızın da yardımlarıyla kooperatifleşmeye gider mahallenizi daha da kalkındırısınız.Başarılarınızı okumak dileği ile hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Helal olsun sana muhtarım.
sanki mahallenin tamamına yapıldı asfalt
Ekmek yapti diye firinciya tesekkur ediyormusunuz