Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Keremali HES’in ihalesi gerçekleştirildi

23-05-2018 17:40:20 - AKYAZI
Keremali HES’in ihalesi gerçekleştirildi

SASKİ tarafından Akyazı’da yapılan edilen isale hattı üzerine kurulacak Keremali HES için ihale tamamlandı.

Özgür Adımlar
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Akyazı’da yapılan edilen isale hattı üzerine kurulacak Keremali HES için ihale tamamlandı. 
 
SASKİ tarafından şehre kazandırılacak yeni enerji yatırımı Keremali HES için ihale tamamlandı. Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu’nun komisyon başkanlığını üstlendiği ihaleye 4 istekli teklif sundu.
 
İhalenin ardından açıklamalarda bulunan Sakallıoğlu, “Şehrimizde yenilenebilir enerjiye yönelik yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Akyazı’da 5 mahalleye bol ve kaliteli içmesuyu sağlamak için inşa ettiğimiz 17 kilometrelik isale hattı üzerinde hayata geçireceğimiz Keremali HES projemizin ihalesini tamamladık. Bu proje ile birlikte yılda 4 milyon kilovata kadar enerji üretmeyi planlıyoruz. Son derece önemli olan bu tür yatırımlarla şehir ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. İhale komisyonumuzun isteklilerin tekliflerini görüşerek değerlendirmesinin ardından sonuçlar kamuoyuna açıklanacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden