Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Kenan Sofuoğlundan ünlülere cevap

10-05-2019 12:15:26 - AKYAZI
Kenan Sofuoğlundan ünlülere cevap

Kenan Sofuoğlu İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki gösterdi.

Hardal Burger Akyazı
AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara tepki göstererek; "Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var" dedi.
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:
 
"Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık yirmi yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var .İstanbul'a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullaniyorsunuz. Ekrem İmamoğlu'na sözüm yok ama 'Fırsatı yakaladık hadi Ak Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim' diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz. Diyeceksiniz ki; 'Sen kimsin?' Motorcunun biriyim ama nankör değilim. Ülkesine sınıf atlatan liderine sadık bir vatandaşım. (Bu arada siyasetçi falan değilim)"
Akgün Restoran Çorba
Kenan Sofuoğlundan ünlülere cevap
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
akyazılı 5 yıl önce2019-05-13 13:46:21

Mübarek ramazan itiraf ediyorum oyumu akp ye verdim.Ama istnbulda inşaallah imamoğu alır.Cumhurbaşkanının belediye seçimlerinde boy göstermesi oy istemesi bana göre hiç hoş değil.Gelelim Sofuoğlunun açıklamasına başkanlık seçimi sürecinde akp nin yanında yer alan sanatçılara kimse bir şey dedimi siz neden bu kadar rahatsız oldunuz sayın vekilim. AKP Sakaryada, marmarada birinci yaptınız Reis bunu görecektir.Bunun için savunma çabalarına gerek yok

0
-0
zfrdrtli 5 yıl önce2019-05-13 08:53:35

Şimdi sen bir partiyi destekliyorsun diye doğru yapıyorsun da diğerleri yanlış mı yapıyor anlamadım. Bazılarına göre de o zaman sen nankörsün Akyazılı sın ama halan Akyazı da bir gelişme yok bir yararın da yok o zaman milletvekili nie oldun ? pardon zaten 30 senedir Akyazıyı bu zihniyetler yönetiyor 1 adım ileri gidemedik. Sende o halkaya eklendin geçmiş olsun.

0
-0
hasan an 5 yıl önce2019-05-12 16:23:13

alı ıhsan yavuz kenan sofuoğlu şaban dışlı sayalımmı daha..... ben utanıyorum sakaryalı olmaktan yorum sızın

0
-0
çerkess 5 yıl önce2019-05-11 10:03:14

SEVGİLİ KOMŞUM KENAN TEPKİ GÜZEL AMA YERİNİ TUTTURAMADIN...SEN AKP YOLSUZLUKLARA İSRAFA PKK YA FETO YA ÖZELLEŞTİRMELERE DEVLET GARANTİLİ İHALELERE HDP YE 92 TRİLYON VERİLİRKEN MECLİSTE OYLAMALARDA YAPTIKLARINDAKİ HATALARA VE BU GİBİ KONULARA KARŞI YANLIŞ TUTUMLARINDA SES ÇIKAR BOŞ İŞLERE BAKMA KENAN IM.....

2
-1
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden