Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Kenan Sofuoğluna izin çıkmadı

20-02-2020 17:50:01 - AKYAZI
Kenan Sofuoğluna izin çıkmadı

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan izin çıkmadı.

Özgür Adımlar
Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'na misafir yarışçı olarak katılmak isteyen AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan izin çıkmadı. 
 
Siyasete bir türlü ısınamadığını belirten Sofuoğlu, "Bana 'sevmedin neden bırakmıyorsun?' şeklinde sorular yöneltiliyor. Kafama göre bırakıp devam edemeyeceğim bir ortamda değilim. Görev sürem dolduğu zaman bu işi bırakıp asıl işime geri dönmek istiyorum. Şu anki görevimi en iyi yapma gayretindeyim" ifadelerini kullandı.
 
ERDOĞAN'DAN ONAY ÇIKMADI
 
Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'na misafir yarışçı olarak katılmak istediğini belirten Sofuoğlu, "Cumhurbaşkanımızdan izin istedim ancak izin vermedi. Sporcularla sürekli antrenman yapıyorum. Eskisinden daha iyiyim. Motosiklete ve yarışlara çok fazla özlem var. Bu yıl bir kere misafir olarak yarışmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız ısrarla 'hayır' diyor, ben de ısrarla sormaya devam edeceğim" dedi.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Alperen 4 yıl önce2020-02-23 15:32:00

Cumhur reisi de Sakarya’yı her seçimde banko gördüğü İÇİN milletvekillerinin katkısı olmuş olmamış önemli değil onun İÇİN.ŞU BİR GERÇEK SAKARYA UYUDUĞU MÜDDETÇE HİÇ GELİŞEMEZ.MİLLET UZAYA GİDİYOR.GÖKYÜZÜ SEMALARINDA SEYEHAT PROJELERİ YAPIYOR.BİZ DAHA ŞEHİR İÇİ FELÇ TRAFİĞİNİ ÇÖZEMEDİ

1
-0
Sedat 4 yıl önce2020-02-20 22:01:16

'İşi ehline veriniz 'sporcunun ne işi var siyasette . kaybolan değerlerimiz...

2
-2
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group