Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Kenan Sofuoğlu belediye başkan adayıyla motosiklete bindi

22-03-2019 12:52:56 - AKYAZI
Kenan Sofuoğlu belediye başkan adayıyla motosiklete bindi

Kenan Sofuoğlu,Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ile şehir turu attı.

Özgür Adımlar
AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu partisinin Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e destek vermek için motosikletiyle ilçeye geldi. Yaklaşık 150 motosikletle karşılanan Sofuoğlu, Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ile şehir turu attı. 
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e destek vermek amacıyla ilçeye geldi. Kdz. Ereğli girişinde yaklaşık 150 motosikletli tarafından karşılanan Sofuoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kdz. Ereğlili motosikletçilerin yaptığı gösteriyi izleyen Sofuoğlu daha sonra Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’i motosikletine alıp diğer motosikletçilerle birlikte şehir turu attı. 
 
Kdz. Ereğli Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye de katılan Sofuoğlu Türkiye’de motosiklet sporunun gelişmesi için çalıştığını ifade etti. Düzce’de başlattığı projeyle milletvekili olduktan sonra fazla ilgilenemediğini vurgulayan Sofuoğlu, bu projeyi en kısa sürede bitirmek için çalışacağını dile getirdi. 
 
Otomobil ve motosiklet tutkunlarına dikkatli olmaları ve gerekli güvenlik önlemlerini almaları konusunda uyaran Sofuoğlu, Kdz. Ereğli ilçesinde de motosiklet pistleri yapılmasını önerdi. Siyasete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu vefa ve ülkesine daha fazla hizmet edebileceği düşüncesi ile girdiğini aktaran Sofuoğlu, Türkiye’de son 17 yılda yaşanan güzel gelişmeleri ve değişimi yurt dışında yaşayanların daha iyi anladığını belirtti. 
 
Sofuoğlu konuşmasında, motosikletlerde ki ÖTV ve KDV indirimi sürelerinin Cumhurbaşkanlığı kararı ile uzatıldığını açıkladı. Söyleşide Kdz. Ereğli’de Kurulu bulunan motosiklet kulüplerinin yöneticileri sorunlarını içeren dosyaları Sofuoğlu’na vererek çözüm için destek istedi. 
 
AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’de söyleşide yaptığı konuşmada kendisine destek için gelen Sofuoğlu’na teşekkür ederken göreve geldiğinde sporun her dalına olduğu gibi motosiklet sporunun Ereğli’de yaygınlaşması için gerekli tüm alt yapı yatırımlarını yapacağının sözünü verdi. Etkinlik sonunda Sofuoğlu’na çeşitli hediyeler verildi.
Marmara Göz
Kenan Sofuoğlu belediye başkan adayıyla motosiklete bindi
Ürdüç
Kenan Sofuoğlu belediye başkan adayıyla motosiklete bindi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran