İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Kaymakamlık yayla evlerine gidecekleri uyardı

22-05-2020 13:38:57 - AKYAZI
Kaymakamlık yayla evlerine gidecekleri uyardı

Akyazı Kaymakamlığı, yaylalarda kalabalık oluşturacak faaliyet ve programlara da müsaade edilmeyeceğini, ziyaret ve misafirliklerin yapılmayacak.

Hardal Burger Akyazı
   Kaymakamlıktan yapılan açıklamada,  koronavirüs salgını ile mücadele önlemleri içerisinde yer alan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları kapsamında ilçe sınırları içerisinde yer alan yaylaların diğer şehirlerle olan sınır yollarının kapatıldığı belirtildi.
 
Ulaşımların ilçe sınırları içerisinden yapıldığı kaydedilen açıklamada, koronavirüs salgınına yönelik alınan bütün tedbir, önlem ve kısıtlamaların yaylalarda da geçerli olduğu vurgulandı.
 
Bu süreçte vatandaşların salgının yayılmasına neden olacak şekilde biraraya gelecekleri ziyaret ve misafirlikler ile programları yapmamaları istenerek; "
Kendi ev çevrelerinden ayrılmamaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları gerekmektedir. Ayrıca yaylalarda kalabalık oluşturacak faaliyet ve programlara da müsaade edilmeyecektir. Kısıtlama, tedbir ve önlemlere yönelik denetimler yaylalarda da gerçekleştirilecek olup, uymayanlara ceza işlemleri yapılacaktır.
 
Vatandaşlarımızın alınan önlemlere rehavete girmeden riayet etmeleri kendi, sevdikleri ve ailesi ile çevresindekilerin sağlığını korumak açısından son derece önemlidir" denildi. 
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Yayla 4 yıl önce2020-05-22 23:40:23

Yayla şenliği yok. Bu sene doğanın toparlanma yılı olacak.

0
-0
Akyazı lı 4 yıl önce2020-05-22 15:38:37

Anlamayamadım yani yaylada ki evime kedim de mi gidemeyeceğim

0
-0
Hasan Sahın 4 yıl önce2020-05-22 14:30:16

Desene kadırga. Yapamayacagız Bu sene. Iyıde. Hazırlanmıstık. Kurtlarımızı. Dökmek ıcın

0
-0
Kayıp mürettebata ait olduğu düşünülen cansız beden bulundu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden