Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Kargo Çalışanları Kolay Yolu Bulmuş

13-11-2017 11:30:24 - AKYAZI
Kargo Çalışanları Kolay Yolu Bulmuş

Akyazılı vatandaşlar kargo şirketi çalışanlarının yaptığı uygulamadan rahatsız .

Hardal Burger Akyazı
Akyazı’da yaşayan N.K ve esnaf  Y.K kargolar için “ Size ulaşamadık kargonuzu şubeden alın “ mesajı gönderildi. Bir çok yapılan bu yöntem ile kargolarını şubeden almak zorunda kalıyor. Kargo teslimatı yüzünden mağdur olan vatandaşlar kargo şirketi çalışanlarına tepki gösterdi.
 
KARGO ŞİRKETİ HİZMET PARASINI ALIP HİZMET ETMİYOR
 
Mağduriyetini dile getiren N.K “Kargo şubesi işin kolaylığını çözmüş kapıda kredi kartınla ödemeli kargomu saat 15:20 de dağıtıma çıktı diye mesaj geliyor saat 18:20 kadar evdeyim evde ailem olmasına rağmen gelen giden yok saat 18:02’de mesaj geldi. Adresinizde size ulaşamadık şubeden gelin alin diye nasıl ulaşamadınız merak ettim. Hizmetin parası alıp hiç adrese uğramayıp evde bulamadık yöntemini sadece bana değil bir çok kişiye yaptığınıza şahit oldum kusurlu hizmet veriyorsunuz.” İfadelerini kullandı.
 
Y.K İş yerine kargocunun gelmediğini söyleyerek”  fakat mesaj gelerek yerinizde yoktunuz kargo şubesinden kargonuzu alınız mesajıyla karşılaştık. Ne zaman geldin. Neden ben yoktum, geldiysen bi ara bakalım geldim diye” diyerek tepki gösterdi.
 
Sosyal medyada paylaşılan bu gönderilere aynı sebepten muzdarip onlarca kişi olduğu ortaya çıktı. İşin ilginç yanı ise hepsi aynı kargo şirketinin adını telaffuz edince tepkiler daha da büyüdü. 
Akgün Restoran Çorba
Kargo Çalışanları Kolay Yolu Bulmuş
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Temizlik için yakılan ateş ormana sıçradı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak