ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Karaman Millet Bahçesi gün sayıyor

05-07-2020 15:56:17 - AKYAZI
Karaman Millet Bahçesi gün sayıyor

Hardal Burger Akyazı
Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılış için gün sayıyor.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa çalışmaları devam eden Millet Bahçesi’nde sona gelindi. 19 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen ve bölgenin yeni buluşma noktası olacak projenin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağı ifade edilirken, bölgenin sosyal yaşantısına yeni bir alternatif sunulacağı dile getirildi.
 
Sona geldi
 
Karaman Millet Bahçesi’nde gelinen son noktaya ilişkin Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan şu açıklama yapıldı: “Karaman mahallemizde adeta bir seyir terası özelliği taşıyacak Millet Bahçesi’nde sona geldik. Projemiz kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, ahşap ve piknik üniteleri ile 64 araçlık otoparkı ile bölgenin yeni buluşma noktası olacak. Kısa süre içerisinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” denildi.
 
UB Group
Karaman Millet Bahçesi gün sayıyor
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
kubilay samet demir 4 yıl önce2020-07-06 05:56:18

park tmm da hala seyh edebali cami yapilacak . orda o kac sene oldu park 3 gunde tmm 3 senedr cami yaplcak ne ne 3 u

0
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)