ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Kamyon Hendek Belediyesine ait

09-07-2020 14:37:34 - AKYAZI
Kamyon Hendek Belediyesine ait

Hardal Burger Akyazı
Taşkısığı'nda 3 askerin şehit olduğu patlamada yaralanan 6 kişiden biri olan kamyonun şoförünun durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Patlayan kamyonun hendek Belediyesi'ne ait olduğu belirtiliyor.
Patlamanın meydana geldiği kamyonun Hendek Belediyesi'ne ait olduğu öğrenildi. Patlamada ağır yaralanan Hendek Belediyesi şoförü Fatih Üretmen'in durumun ağır olduğu ve bilincinin kapalı bilgisi alındı. 
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Derya Mukan 4 yıl önce2020-07-12 02:16:19

Neden pis işlere askerleri gönderiyorsunuz? Yabancı ülkelerin topraklarında, kendi topraklarında şehit oldukları yetmiyor mu? TSK askerinizi neden koruyup, kollamıyor sunuz? Hayır, gönderemem, demek bu kadar mı zor?! Askeri ırgat gibi kullanmaya kimsenin hakkı yok! Ya o zavallı işçiler? Para kazanma hırsı değil de nedir? Onların canları can değil mi? Kim bakacak ailelerine şimdi? Bu kadar mı ucuz insan hayatı? Eğitimli ve bomba uzmanı gibi giyinen insanlarla lanet olasıca havai fişeklerin kalanları kaldırılacak ve imha edilecekti! Yazık oldu bunca cana...Ama bu ne ilk ne de son olacak, biz asla akıllanmayan bir Milletiz!

0
-0
Ökdem 4 yıl önce2020-07-09 14:54:07

Birde özel eğitimli ekip gelmiş taşıma için. Komedi gibi. Yazık be daha ne söylenebilir ki

1
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)