Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere

08-12-2017 12:11:39 - AKYAZI
Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere

Güreşte bir çok şampiyona kazanmış olan antrenör Kamil Özdağ ismi, güreş eğitim merkezinde yaşayacak.

Özgür Adımlar
Kendisi Güreş sporunda Milli takımda Dünya şampiyonu olmuş , birçok başarılı sporcu  yetiştiren ve şu anda antrenörlük yapan Kamil Özdağ’ın ismi yapımı kısa süre sonra tamamlanacak olan Güreş Eğitim Merkezinde ölümsüzleştiriyor. Güreş eğitim merkezinin isminin Kamil Özdağ olması Belediye Meclisi onayından geçti.
 
Akyazı Belediyesi Tarafından Akyazı Yuvalak Caddesi, Halk Eğitim Merkezi arkasında bulunan alana yapılan Güreş eğitim merkezinin yaklaşık 1 ay sonra faaliyete geçmesi planlanıyor.
 
Kamil Özdağ ” Bu spor salonu tamamlandığında güreşçilerimizin daha iyi şartlarda antrenman ve spor yapabileceği bir salon olacak. Ayrıca çevresi de düzenleniyor sadece sporcular için değil. Çevredeki ailelerinde rahatlıkla spor ve yürüyüşlerini yapabileceği bir alan olmuş olacak. Akyazı Belediyesi başkanı sayın Hasan Akcan’a milli sporumuza desteğinden ötürü teşekkür ederim. Genç neslin spor ve türevi etkinliklerle meşgale etmek hem gelecek nesilin daha aktif ve başarılı olmalarını hem de kötü yola girmelerini engelleyen bir faktördür. Yetişecek sporcularımızın başarısı ülkemizi ve beldemizi çeşitli platformlarda temsil gücünü arttıracaktır. Bu kapsamda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Dedi.
 
İŞTE AKYAZI BELEDİYE MECLİSİ ARALIK AYI GÜNDEM MADDESİ
 
6- Akyazı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 1063 ve 1078 nolu sokakların kesişim noktasından yapılmakta olan güreş eğitimi merkezinin isminin Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi belirlenmesi teklifinin görüşülmesi.
 
Kamil Özdağ Kimdir ?
 
Kamil Özdağ 1953 Sakarya Akyazı doğumlu 4 çocuk babası 1972 yılında Adapazarı emniyet spor kulübünde güreşe başladım 1973 Mart ayında asker oldum 1974 KIBRIS barış harekatına katıldım ve Kıbrıs gazisiyim 1974 Kasım’da Askerlik görevini bitirdim ve İstanbul Tekel spor kulübünde güreş hayatımı sürdürdüm. 1975 yılında Kayseri'de yapılan Türkiye Şampiyonasında 1.oldum. 1976 yılında Milli takıma seçildim. 1976 Avrupa kulüpler şampiyonasında 1.oldum 1977 Bursa Tofaş Sas kulübüne transfer oldum 1977 Avrupa kulüpler şampiyonasında 52 kg'da 2.oldum. 1978-1979-1780 yıllarında Almanya'da Alman liglerinde güreştim ve Almanya Şampiyonluğu yaşadım. 1981 yılında İstanbul Simtel kulübüne transfer oldum iki yıl simtel spor kulübünde güreş hayatımı sürdürdüm bu zaman zarfında 3 Avrupa şampiyonasına 2 Dünya şampiyonasına 1 Olimpiyat şampiyonasına katıldım. Uluslar arası Yaşar Doğu turnuvasında ve Dankolov turnuvasında derecelerim var 5 Türkiye şampiyonluğum var. 80 kez Milli oldum 1984'te Adapazarı belediye spor kulübüne transfer oldum. 1987 yılında jübile yaparak güreş hayatımı noktaladım. 1990'da Akyazı belediyesinde minikler ve yıldızlar çapında güreş antrenörlük hayatına başlamış oldum. Çalıştırdığım güreşçilerden Türkiye Şampiyonaları ve yıldızlar Milli takıma giren güreşçilerim ve 2 Milli olan oğlumda bulunmaktadır. Her yıl yapılan Veteranlar Dünya Şampiyonasına Güreş Federasyonumuzun 25 Temmuz 2007 tarihinde Ankara'da yapılan seçmeler sonucunda Milli takıma girmeye hak kazandım 1 haftalık İznik kampımız oldu 2 Ağustosta Dünya Şampiyonasının yapıldığı İstanbul'a hareket ettik 4 Ağustos 2007 cumartesi günü yapılan Dünya Şampiyonasında 58 kg Serbest sitilde Dünya Şampiyonu oldum. 2008 yılında Rusya'da yapılan Dünya Şampiyonasında 3.oldum 14-16 Ağustos 2009 tarihinde Ankara'da yapılan Dünya Şampiyonasında 58 kg'da 1. olmayı başardım şuanda Akyazı Belediyesi güreş kulübünde halen güreş antrenörlük hayatımı sürdürmekteyim...
UB Group
Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere
UB Group
Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere
Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere
Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere
Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere
Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere
Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere
Kamil Özdağ Güreş Eğitim Merkezi Bitmek Üzere

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Gıda ürünlerinde taklit ve tağşişin artması halk sağlığını tehdit ediyor
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran