ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

JANDARMANIN HAZİRAN AYI ASAYİŞ RAPORU

01-07-2019 16:08:18 - AKYAZI
JANDARMANIN HAZİRAN AYI ASAYİŞ RAPORU

Jandarma 1-30 Haziran 2019 tarihleri arasında UYAP’ da yakalama kaydı bulunan 296 şahsı yakalayarak adalet önüne çıkarttı. 56 Tutuklama.

Hardal Burger Akyazı
Jandarma Sakarya’yı güvenli ve huzurlu bir şehir haline getirmek için gerçekleştirmiş olduğu operasyonlara kararlı bir şekilde devam ediyor.
 
1-30 Haziran tarihleri arasında Jandarma Asayiş Timleri 155.716 şahsı sorguladı. Sorgulamalar neticesinde çeşitli suçlardan aranma kaydı olduğu tespit edilen 296 şahıs yakalanarak adalet önüne çıkartıldı. Bu şahıslardan 56’i hakkında çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklama kararı verildi. Diğer 240 şahıs ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.
 
-"Silahla Tehdit" ve "Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığı İhlal Etme" suçundan 3 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Y.
 
- "Taklit Anahtarla Kilit Açmak Suretiyle Hırsızlık, Basit Yaralama ve Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme " suçlarından 4 yıl 5 ay 22 gün kesinleşmiş cezası bulunan E. K.
 
-"Sarkıntılık Yapmak Sureti İle Çocuğun Cinsel İstismarı” suçlarından kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.B.
-“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama "" Suçundan kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan K.A.
 
-"Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı, Cebir ve Tehdit, Hürriyeti Yoksun  Kılma Sucu, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma ve Taşıma" suçlarından 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.D.
-“Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.Ç. 
 
-“Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanma'' suçundan 3 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D.
-“ Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticaretini Yapma veya Sağlama" suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Ş.A. isimli şahsın da aralarında bulunduğu 296 şahıs Haziran ayı içerisinde yakalanmıştır.
 
Yakalanan şahıslardan 56 kişi çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanarak çeşitli cezaevlerine konulmuştur. 
Aynı zamanda Haziran ayı içerisinde Akyazı ve Erenler İlçe J.K.lığı bölgesinde meydana gelen Enerji Nakil Hatları ve İnternet, telefon kablo hırsızlarına yönelik yapılan operasyonlarda 5 şahıs yakalanmış olup, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Ferizli L Tipi Cezaevine gönderilmiştir.
 
Trafik timlerinin bu ay içerisinde yapmış olduğu yol kontrollerinde yakalaması olan 202 adet ve çalıntı olduğu tespit edilen 2 araç yakalanmıştır.
 
Yapılan her şeyin; yaşanılabilir huzurlu bir Sakarya için olduğunu bildiren Jandarma suçlularla olan mücadelelerinin hız kesmeden Temmuz ayında da devam edeceğini bildirdi.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)