YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Jandarmadan Hız Denetimi

02-11-2019 11:19:02 - AKYAZI
Jandarmadan Hız Denetimi

Jandarma meydana gelen kazaların en aza indirilmesine yönelik olarak bünyesinde hız tespit cihazı bulunan araçlar ile hız denetimi yapıldı.

Özgür Adımlar
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan incelemeler sonucunda 2019 yılının ilk dokuz ayında ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının kusur dağılımında yaklaşık olarak % 62 oranında hıza bağlı olarak meydana geldiği tespit edilmiştir.
 
Jandarma meydana gelen kazaların en aza indirilmesine yönelik olarak bünyesinde hız tespit cihazı bulunan bütün birimlerin katılımı ile sorumluluk bölgesinde 01 Kasım 2019 tarihinde 15.00-17.00 saatleri arasında seyir halinde, sabit ve ihbarlı olarak özel hız denetimleri yapıldı.
 
Denetimlere J.Trafik ve HIZIR timleri ile J.Asayiş ve HUZUR Timleri katıldı. Yapılan denetimlerde araç sürücülerine hız konusunda uyarılar yapılarak, meydana gelen trafik kazalarının % 62 oranında hız sebebiyle meydana geldiği bilgisi verildi. Güvenli bir yolculuk için mutlaka hız kurallarına uygun hareket etmeleri konusunda uyarılar yapıldı. 
 
Yapılan denetimlerde 738 araç kontrol edilmiş olup; bu araçlardan 49 sürücüye hız kurallarına uymamaktan cezai işlem uygulanmış, 12 araç trafikten men edilmiş ve yakalaması bulunan 3 araç Jandarma tarafından yakalanarak yediemin otoparkına çekilmiştir.
Marmara Göz
Jandarmadan Hız Denetimi
UB Group
Jandarmadan Hız Denetimi
Jandarmadan Hız Denetimi
Jandarmadan Hız Denetimi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Koset 5 yıl önce2019-11-03 21:32:14

Maksat can güvenliği tabiki değil asıl amaç para devletimiz sagolsun

0
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden