YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

İYİ Parti, SP ve BBP adaylarından ilk açıklama

01-04-2019 12:44:08 - AKYAZI
İYİ Parti, SP ve BBP adaylarından ilk açıklama

İYİ Parti, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayları seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Özgür Adımlar
İYİ Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Adem Güner ve Saadet Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayı Selman Demirtaş, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. 
 
İYİ Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Adem Güner, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, halkın verdiği kararı saygı ile karşıladıklarını belirterek, kazanan başkanı ve meclis üyelerini tebrik etti. 
 
Halkın seçimini yaparak karar verdiğini ifade eden Güner; "Karşımıza mücadele edeceğimiz aday olarak siyasi parti ilçe belediye başkan adaylarını beklerken ilçe teşkilatları karşımıza siyasi parti liderlerini çıkardı. Bu yeterliliği göremeyenlerin böyle bir atraksiyona girmelerini halkımızın takdirine bırakıyorum. Hayatım boyunca Türk Milleti ve Türk Devletine olan sadakatimden, bağlılığımdan, fikir ve düşüncemden bir salise dahi taviz vermedim ve bundan sonrada vermem mümkün değildir. Siyaset bir erdemlilik işidir. Üç oy için iftira,fitne, fesat ve münafıklık alanı değildir. Bu duygu ve düşünceler ile tekrar seçilen arkadaşları tebrik eder, beş yıl boyunca isterler ise her zaman yanlarında olacağımı ifade etmek isterim" dedi. 
 
SELMAN DEMİRTAŞ; SOYKAN VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUM
 
Saadet Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayı Selman Demirtaş ise  vatandaşlık görevini yaparak iradesini tecelli ettiren herkese teşekkür ederek; "Neticenin Akyazı’ya, Sakarya'yaya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Akyazı halkının tercihi ile Başkan seçilen Bilal Soykan’ı ve ekibini tebrik ediyorum. Seçim süreci boyunca büyük bir nezaketle bizleri misafir eden Akyazı halkına şükranlarımı sunuyorum.  Teşkilatımızın fedakar mensupları hanım ve gençlik komisyonumuzun kıymetli üyelerine, meclis üyesi adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gönül kırmamaya gayret ettik. Fakat istemeyerek de olsa sebep olmuşsak özür diliyorum" diye konuştu. 
 
NAİM YOLCU: MİLLETİN İRADESİNE SAYGILIYIZ
 
Büyük Birlik Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayı Naim Yolcu da milletin iradesine her zaman saygı duyduklarını ifade ederek şunları söyledi: "Akyazı’mız da Cumhur ittifakının adayı Bilal Soykan seçimin kazananı olmuştur. Kendisini tebrik ederiz. Milletimizin iradesine her zaman saygı duyduk, bundan sonra da saygı duymaya devam edeceğiz. Büyük Birlik Partisine gönül verip oy atan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)