Aydın Metal
10 K Grup
Ellidört Park

İYİ PARTİ DEN TİCARET BORSASINA ZİYARET

19-04-2018 13:52:00 - AKYAZI
İYİ PARTİ DEN TİCARET BORSASINA ZİYARET

Akyazı İyi Parti teşkilatından Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Özgür Adımlar
İyi Parti Akyazı İlçe Başkanı Servet TOP ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Adem GÜNER, Alaattin ELMA ve Gökhan KAÇAR Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR’I makamında ziyaret ederek, yapılan seçimler sonucunda tekrar Borsa Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesi sebebeiyle hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
Ziyarette konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Servet TOP, İlçemizin saygın kurumlarından olan Akyazı Ticaret Borsasının yapılan seçimlerinde tekrar Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Ali Şener BAYRAKTAR’ı ve Ticaret Borsasının Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarıların devamını diliyoruz dedi. 
 
Daha sonra söz alan Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İyi Parti yöneticilerine siyasi yaşantılarında başırılar diledi. Bu görevlerin insana hizmet görevi olduğunu, kıymetini bilenler için manevi değerinin  yüksek olduğunu belirterek bu manevi değeri yüksek makamlarda iyi niyetli hizmet veren herkezin Allah (c.c.) yardımcı olsun diyerek sözlerini tamamladı.
Ürdüç
İYİ PARTİ DEN TİCARET BORSASINA ZİYARET
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks