Aytaş Home
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu
Batakköylü Düğün Salonu

İnsanlar otlardan yürüyemez oldu diyerek tepki gösterdi

21-05-2025 16:39:18 - AKYAZI
İnsanlar otlardan yürüyemez oldu diyerek tepki gösterdi

Akyazı'da otlarla kaplanan Kuzuluk Yaprak Sokak'ta kaldırımlarda yürüyemez hale geldiklerini belirten vatandaş, belediyeye ve muhtara tepki gösterdi.

Hardal Burger Akyazı
Otla kaplanan kaldırımın fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan vatandaş, belediyeye ve muhtara tepkisini dile getirdi.
 
Vatandaş, şikayetini; "
 
Akyazı Belediyesi'ne çok ama çok teşekkür ederiz. Çalışmalarından dolayı insanlar kaldırımlarda yürüyemez hale geldi. Burası işlek bir cadde ama rezillik olmuş. İnsanlar otlarda yürüyemez oldu. Işıklandırma yapıldı, kaç sene oldu. İki üç defa yakıldı, sonrası yok. Belediye her gün günde 3 kere  bağırıyor. 'Yok çöp vergileri, o vergisi bu vergisi'.  Belediye işçileri kamyon kepçe  geciyor buradan rica ediyoruz. 'Abi bu rezillik olmaz. Yani geçiyorsun at bir  kepçe' diyoruz. 'Yok biz ilgimiz dışında, amirle  görüşmen lazım, yok şefe söylemen lazım. Şefe söylüyoruz 'amire söylemen lazım.' Biz yetkili olarak kimle kimle muhatap oluyoruz. Mahalle muhtarı 24 saat mahalleden geçiyor gözü görmüyor mu yani bunları. Hani biz yaptıramıyoruz sen mahalle muhtarısın ya el atabilirsiniz rezillik ya şu sokağa şu durumuna bakar mısın." ifadeleri ile dile getirdi.  
Sakarya Beton
İnsanlar otlardan yürüyemez oldu diyerek tepki gösterdi
Sakarya Beton
İnsanlar otlardan yürüyemez oldu diyerek tepki gösterdi
İnsanlar otlardan yürüyemez oldu diyerek tepki gösterdi
İnsanlar otlardan yürüyemez oldu diyerek tepki gösterdi
İnsanlar otlardan yürüyemez oldu diyerek tepki gösterdi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kuzuluklu 3 hafta önce2025-05-22 20:06:09

Topçusırtı mahallesi muhtarı seçilirken temizlik hizmeti için söz vermedim benim görevim değil dedi

0
-0
Komşu Köylü 1 ay önce2025-05-22 08:18:52

İstanbul'a dönüş yolundayım. Taaaa Kuzuluk'tan Akyazı gişelerine kadar olan kısım belki karayollarının olabilir ama Belediyenin destek vermesi ve refüjlerin temizlenmesi gerekir. Sonuçta bizim insanlarımız oralarda ölüm kavşağında kazalar oluyor. Görüş mesafesi yok. Nerdeyse geri dönüp ben temizleyecektim. Sonra muhalefet ediyor demesinler diye el süremedim. Bilal Başkan bir el at. Parklar bahçeler genel müdürlüğünüz yatmasın.

1
-1
ahmet 1 ay önce2025-05-22 00:54:28

kuzuluk bılale tulum cıkardınız secımde sımdı aglamayın beter olun

1
-0
Sakarya da nefes kesen yarışlar geri sayım başladı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Aytaş Home 3