ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

İmar Barışı Uygulamasında Son Hafta

23-10-2018 16:48:40 - AKYAZI
İmar Barışı Uygulamasında Son Hafta

İmar Barışı'ndan faydalanmak isteyenler için süre 31 Ekim'de sona eriyor.

Özgür Adımlar
Yapılardaki imar ve iskan sıkıntısını çözerek yapıların tamamının kayıt altına alınmasını sağlayacak İmar Barışı'ndan faydalanmak isteyenler için süre 31 Ekim'de sona eriyor.
 
İmar Barışı uygulamasına, kaçak yapı veya bağımsız bölüm sahipleri müracaat edebiliyor.İskanlı yapıda sonradan yapılan aykırılıklar içinde imar barışına başvurarak "Yapı Kayıt Belgesi" alabilirsiniz.
İmar barışından faydalanmak için 8 gün kaldı. Sizde binanızı kaydettirmediyseniz acele edin.
 
31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek olan İmar Barışı müracaatları hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'Adapazarı 2 Yapı Denetim Limited Şirketi' hizmetinizde.
İmar barışı hangi yapıları kapsar? Yapı kayıt belgesi nedir?, Yapı kayıt belgesi, kalıcı imar hakkı sağlar mı?, İmar barışından önce alınmış yıkım kararları ve idari para cezaları ne olacak?, Yapı kayıt belgesi alan yapılara su, elektrik ve doğalgaz bağlatılabilecek mi?, İmar barışı kapsamında kat mülkiyetine geçiş olacak mı?, Başvuru yapıldığı takdirde yapı kayıt belgesi bedeli ne zamana kadar yatırılabilecek?, Hangi yapılar imar barışından faydalanamayacak?, Yapı kayıt belgesi ne zamana kadar geçerli? İşte tüm bu soruların cevabını yapı denetim ve riskli yapı tespit, kentsel dönüşüm alanında hizmet veren şirketimiz 'Adapazarı 2 Yapı Denetim Limited Şirketi'nden öğrenip başvurunuzu yapabilirsiniz.
 
Bilgi ve başvurularınız için
 
Adapazarı 2 Yapı Denetim Ltd Şti 
Lisanslı riskli yapı tespit ve kentsel dönüşüm bürosu
Adres : Ada Caddesi No: 308 Akyazı / Sakarya 
 
Bilgi alabileceğiniz telefon numaraları:
 
0 264 418 73 74
0 535 398 76 54
0 533 451 48 98
0 544 548 70 01
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks