AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, dün Belediye Başkanı Bilal Soykan ile birlikte ilçe teşkilatının programı Akyazı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatının da yer aldığı program ilçe merkezindeki esnaf ziyaretleri ile başladı.
Teşkilat mensupları ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret eden İl Başkanı Yunus Tever ve Belediye Başkanı Bilal Soykan hayırlı ramazanlar dileklerini ileterek esnafların talep ve isteklerini dinledi.
Esnaf ziyaretleri sonrasında Belediye Başkanı Bilal Soykan, İl Başkanı Tever ve beraberindeki heyete yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi projesini gezdirdi. Yapılan çalışmaları aktaran Belediye Başkanı Bilal Soykan kompleksin açılışını 2023 yılında gerçekleştireceklerini ifade etti. Akyazı tarihinin en büyük projesi olan Akyazı Spor Kompleksi inşaatının hızla ilerlediğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “ Aralık ayında temelini hep birlikte attığımız bu önemli projenin geldiği nokta hepimizi mutlu etti. Bu güzide tesis inşallah 2023 yılında hemşerilerimizin hizmetinde olacak.
Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi. Program iftardan sonra Kuzuluk Orta Mahalle’deki kahvehane ziyaretleri ile devam etti. Vatandaşların çay sohbetlerine ortak olan İl Başkanı Yunus Tever ve Belediye Başkanı Bilal Soykan sonrasında ise Kuzuluk Topçusırtı Mahalle Muhtarı Osman Boğaz’ı ziyaret etti.
Akyazı ziyaretini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Bugün Akyazı’da belediye başkanımız, ilçe başkanımız, ve teşkilat mensuplarımız ile gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunduk, esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımıza dua ve desteklerini sunan, samimi muhabbetleri, ilgileri ve güleryüzleri ile bizleri ağırlayan tüm Akyazılı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerimize hemşerilerimizden aldığımız destekle yürümeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Akyazılı vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan’ın huzuruna ve bereketine birlikte ortak olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ İl başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte güzel bir günü geride bıraktık. Bizleri samimiyetle karşılayan sohbetlerine ortak eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Biz Akyazı için Türkiye için ilk günkü aşkla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.
En büyük gücümüz milletimizden aldığımız destek. Büyük Türkiye hedeflerimize de bu büyük destekle ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
topçu sırtı mahalle muhtarlığının önünde utanmadan resim çektiriyorsunuz yolun halinide çekseydiniz işiniz gücünüz tiyatro
Kapıma hiç bir parti gelmesin
İlk seçimde bu halk sizi olmanız gereken yere gonderecek. Artık devriniz bitti. Son günlerinizi neşe içinde geçirmeye devam edin
Millet gördü,millete bir sorun bakalım sizin yanınızda mı,hee yaninizdaysa eyvallah, benim oyum çöpe şimdiden söyleyeyim
Her daim milletin yanında Ak Parti maşallah. Cumhuriyet tarihinin en yüksek enflasyonu, 10 milyona yaklaşan geçici sığınmacı ile rekorlar kırmaya devam ediyor. İktidara gelmeden önce eleştirdikleri ne husus var ise onları da bir bir gerçekleştirme başarısı gösterdiler. Büyüksünüz...
Bırakın bu halkin yanindayiz laflarini akyazinin sokaklari copten gecilmiyor copten alooooo 3 gundur cop arabasi sokaga girmiyo yamur yagdimi yollarfa yuruyemiyoz ne ilk gunki askindan bahsediyorsunuz hala
Ormanköy Akyazı Arasi köstebek Yolu gibi Sıfır asfalt olmadan oy moy yok
tever ne iş yapar
Önce torpilli kaldırın adam kayırma ilçe teşkilatı belediye den elini çek Allah rızası için bırakın belediye ye adam yerleştirme işlerini kul hakkı denen bir şey var
Herkes kesesini bilir yaşantısını cebini kendisi bilir bu hükümetin cebine ne koydu cebinden ne çaldı bilmem bildiğim tek şey TÜİK,in uyduruk rakamlarıyla benim cebimin boşaltıldığı Yoksulluğa mahkum edildiğimden ne bazılarının gözlerindeki ışıltı var nede bazılarının sahte mi gerçek mi gülen yüz var
Akyazi seçim sonuçlari %70 akp loading .....
Bilal Başkan hariç alayı samimiyetsiz. Hizmetkar değil efendi olmaya gelmişler
Millet yanınızda olmayacak ama onu ne yapacaksınız