Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

İFTAR VERMEK İSTEYEN HAYIRSEVERLERE AKBELDE’DEN DESTEK

23-05-2017 11:03:10 - AKYAZI
İFTAR VERMEK İSTEYEN HAYIRSEVERLERE AKBELDE’DEN DESTEK

Akyazı Belediyesi Ak Belde A.Ş iftar vermek isteyen hayırseverlere uygun iftar seçenekleriye destek oluyor

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Belediyesi Akbelde A.Ş Sosyal tesisleri Aşevinde Ramazan ayı boyunca dilediği günlerde iftar vermek isteyen hayırseverlere Akbelde A.Ş  hazırladığı uygun iftar seçeneği ile destek veriyor. 
 
İftar vermek isteyen tüm hayırseverleri beklediklerini ve hayırsever vatandaşlara Bu yıl ki İftar menülerinde oldukça yardımcı olacaklarını belirten Akbelde A.Ş yetkilileri yaklaşık 250 kişilik bir iftar sofrasının maliyetinin normal maliyetlerden çok daha uygun fiyata getirildiğini, bir adım hayırseverlerden gelirse iki adım da Akbelde’den olsun anlayışı ile hayır sever vatandaşlara çağrı yaptı. Çeşitli sebeplerden dolayı Oruç tutamayan bunun karşılığında da iftar vererek borcunu ödemek isteyenler yada Ramazan’da oruçluya iftar açtırmanın manevi duygusunu tatmak isteyenler Ak Belde A.Ş ile iletişime geçerek Ramazan ayında iftar verebilirler. Fiyat konusunda hayırsever vatandaşlara oldukça uygun seçeneklerin hazırlandığını belirten Akbelde yetkilileri Ramazanda iftar vermek isteyen hayırseverleri bekliyor.
 
Kitapların ve Kelamların en güzeli Kuran'ı Kerim’in nazil olduğu, cennetin kapıları açılırken, cehennemin kapılarının kapandığı, Yüce Rahman Allah (c.c) en mübarek ve en şerefli olan ay’ı Ramazanda iftar sofrası kurarak bu manevi duyguyu tatmak, oruçlunun aldığı sevap kadar iftar vererek sevap almak hem de ihtiyaç sahiplerine Ramazanda sıcacık bir sofra kurmak isteyenler  Ak Belde A.Ş’ den Ekrem Gümüş ile 0 539 889 40 39’dan iletişime geçerek iftar vermek istiyorum ne yapılması gerekli diyerek gerekli tüm bilgileri alabilirler. 
Ürdüç
İFTAR VERMEK İSTEYEN HAYIRSEVERLERE AKBELDE’DEN DESTEK
UB Group
İFTAR VERMEK İSTEYEN HAYIRSEVERLERE AKBELDE’DEN DESTEK
İFTAR VERMEK İSTEYEN HAYIRSEVERLERE AKBELDE’DEN DESTEK

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden