Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Hüseyin Güler'den Akyazı Haber'e ziyaret

11-09-2021 15:38:56 - AKYAZI
Hüseyin Güler'den Akyazı Haber'e ziyaret

Gelecek Partisi Akyazı İlçe Başkanı Hüseyin Güler, Akyazı Haber i ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı
Ziyarette Akyazı Haber imtiyaz sahibi Ali Yıldırım tarafından karşılanan Hüseyin Güler, partinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
 
Gelecek yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olacağı yönündeki değerlendirmeler olduğunu ifade eden Hüseyin Güler, belediye başkanlığına aday olma gibi bir niyetinin olmadığını dile getirdi. "Akyazı için üreten çalışacak bir aday yapacağız" diyen Güler; "Biz çalışacak kim olursa olsun başkan adayı yaparız. Ben diye bir şartımız yok" dedi.
 
Mevcut yönetimi eleştiren Güler, şunları kaydetti; "Ne yazık ki  Akyazı halkı istediği hizmetleri alamıyor. Birçok sorunla yüzleşiyor. Plansız, projesiz çalışmanın sonucu milyonlarca lira heba olup gidiyor. Bizim hedefimiz akıllı şehircilik ve planlı yönetim.  2021 Akyazı'sında bir otogarımız yok, sosyal yaşam alanları ne yazık ki yok, gençliğe destek yok. Bunları sayarsak çok sayıda liste uzayıp gidiyor. Yine organize sanayimiz yok. Bakın hemen komşumuz Hendek OSB ile büyük yatırımları çekmeye devam ediyor. Biz ise rant ile yönetiliyoruz. Kuzuluk'ta organize sanayi ilan ediliyor. Arsalar kime ait kimin yakını araştırılsın. Geçmişte Akyazı'da organize sanayi gelmesi konuşuluyordu. Şimdi geldiğimiz noktada öyle bir ne plan var ne istek. Ne yazık ki kurumsallıktan çok uzaklaşıldı. Belediye yönetimi bu zihniyetten acil arınmalıdır. 'Ben biliyorum' düşüncesinden çıkarak ortak akıla geçmelidir. Ne bir sivil toplum ile istişare var ne siyasi partilerle bilgi alışverişi herşeye kapalı.  Gelişi güzel büyük zincir marketlere ruhsat veriliyor. Otopark şartı aranmıyor. Şehir trafiği iyice tıkandı. Kücük sanayi sitemiz var yeterli değil. Fakat bununla ilgili bir çalışma yok. İlçe kabuğunu kıramıyor ve bu dertler kulak ardı ediliyor. 'Ben en iyisini biliyorum' zihniyeti ve düşüncesi yanlış."
 
Ali Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Güler'e teşekkür etti.
Ürdüç
Hüseyin Güler'den Akyazı Haber'e ziyaret
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
İsmet Sadıkoğlu 3 yıl önce2021-09-11 18:36:38

Akyazı için çalışacak kişilere ihtiyacımız var...

0
-0
Galeriyi kurşunlayanlar tutuklama
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak