10 K Grup
Ellidört Park

Hero Yazılı Tişört Giyen 2 Kişiye Gözaltı

21-07-2017 11:26:27 - AKYAZI
Hero Yazılı Tişört Giyen 2 Kişiye Gözaltı

Hero yazılı tişört ü giyen iki kişi gözaltına alındı.

Özgür Adımlar
Edinilen bilgilere göre Akyazı ilçesinde bir fabrikada çalışan 26 yaşındaki kadın ve 21 yaşındaki erkek giydikleri HERO yazılı tişört şikayeti sebebiyle gözaltına alındı.
 
Geçtiğimiz günlerde FÖTE üyesi mahkemeye giderken HERO (Kahraman) yazılı tişört giyerek terör örgütü propagandası yapması sonrası halk tarafından büyük tepkiye sebep olmuştu, ardından yine başka bir FETÖ mahkumu yakını mahkemede HERO yazılı tişört giymesi üzerine gözaltına alındı. 
 
Akyazı'da fabrika işçilerinin giydiği HERO yazılı tişört sebebiyle şikayet edilince jandarma tarafından gözaltına alındılar. Akyazı'da ki ifadelerinin ardından terörle mücadele ekiplerine teslim edildiler. Sorguları tamamlanması ardından mahkemeye çıkarılması bekleniyor
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
7 yıl önce2017-07-21 14:29:10

Bu gibi denemelere asla fırsat verilmemeli.Yılan yılandır. Zehirsizi bile ürkütücüdür.Hatalar çoğalınca,suça dönüşür.Bu nedenle,basit ve münferit gibi gözüken hataları af etmek doğru değildir.Kaldı ki haberde yer alan, "Akyazı'da fabrika işçilerinin giydiği HERO yazılı tişört sebebiyle" ifadesinden de anlaşılacağı gibi;bu iş organize ve bilinçli yapılmıştır.

1
-2
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden