YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Hedef Turizm Şehri

22-09-2017 17:39:26 - AKYAZI
Hedef Turizm Şehri

Akyazının Turizm Şehri Olması İçin İstişare Toplantısı Yapıldı

Özgür Adımlar
Sakarya Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Milletvekili Mustafa isen Akyazı’da Jeotermal, Turizm, Tarım ve ilçenin çeşitli Turizm projeleri ile canlandırmak Akyazı’yı Turizm Şehri yapmak adına ilçe protokolü ile istişare toplantısında bir araya geldi.
 
Toplantıya Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Başkan Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Kemal Aksakal, Akyazı Ak Parti ilçe başkanı Feyzi Bora, Akyazı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR, Akyazı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi BAYRAKTAR, Akyazı İlçe Tarım Müdürü Veysel Meydan katıldı.
 
Sakarya Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Sakarya Milletvekili Mustafa isen ile bir araya gelen Akyazı protokolü Akyazı’yı Turizm şehir yapacak çalışmalar hakkında istişarede toplantısı yaptılar. Toplantıda Kuzuluk’ta kaplıcalarının ve kaplıca suyunun ısınma sisteminde kullanılması, kısa bir süre içerisinde yapımı planlanan golf sahası, termal sera konuları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantının diğer maddelerinde ise Termal su ile evlerin ısıtılması, Yeni termal turistlik tesisler yapılması, Tarımın geliştirilmesi adına önemli konular hakkında istişareler yapılarak gerekli ön hazırlıklara başlanıldı.
 
Mevcutta var olan ve yeni hazırlanacak Tarım ve Turizm projelerin tamamlanması ile birlikte Akyazı Turizm şehri olmak adına kısa süre içerisinde önemli bir adım atmış olacak.
 
Toplantı sonrasında Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Başkan Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Kemal Aksakal, Akyazı Ak Parti ilçe başkanı Feyzi Bora, Akyazı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR, Akyazı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi BAYRAKTAR, Akyazı İlçe Tarım Müdürü Veysel Meydan hep birlikte Kuzuluk’ta bulunan kaplıcalarını gezerek yerinde incelemelerde bulundular.
Marmara Göz
Hedef Turizm Şehri
Güven Yapı
Hedef Turizm Şehri
Hedef Turizm Şehri
Hedef Turizm Şehri
Hedef Turizm Şehri
Hedef Turizm Şehri
Hedef Turizm Şehri
Hedef Turizm Şehri
Hedef Turizm Şehri
Hedef Turizm Şehri

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)