ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Havalar Soğumaya Devam Ediyor

20-11-2017 13:30:26 - AKYAZI
Havalar Soğumaya Devam Ediyor

Meteroloji Genel Müdürlüğü Akyazı için 5 günlük hava tahmini raporu yayınladı

Özgür Adımlar
Yapılan hava tahmini raporuna göre Akyazı’da hava sıcaklıkları düşüyor. Kuvvetli sağanak yağışların Çarşamba gününe kadar süreceği belirtilirken, sıcaklıkların sıfır dereceye kadar düşeceği öngörülüyor. Salı günü Akyazı’da karla karışık yağmur bekleniyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Batı Karadeniz için yaptığı kuvvetli kar yağışları uyarı, Akyazı’da hava sıcaklıklarının sıfır dereceye kadar düşmesinde etkili olduğu belirtildi. Akyazı’da hava sıcaklıkları bugünden itibaren azalmaya başlıyor. Pazartesi ve salı ve Çarşamba günleri Akyazı için yağmur bekleniyor.
 
Yüksek kesimler için kar uyarısı
 
Meteoroloji, Düzce'nin yüksek kesimlerinde başlayacağı tahmin edilen karla karışık yağmur ve kar yağışlarının, yarın (Salı günü) yer yer kuvvetli (10-20 cm) , 1500 m üzeri rakıma sahip yerlerde yoğun (20 cm üzeri) olmasının beklendiğini duyurdu. Kar yağışının Sakarya'nın Dikmen Mahallesi gibi yüksek kesimlerinde görülebileceği belirtildi.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Bolu ve Kastamonu ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce'nin yüksek kesimlerinde başlayacağı tahmin edilen karla karışık yağmur ve kar yağışlarının, yarın (Salı günü) yer yer kuvvetli (10-20 cm) , 1500 m üzeri rakıma sahip yerlerde yoğun (20 cm üzeri) olması bekleniyor. Başta Bolu Dağı geçidinde olmak üzere kuvvetli kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Sakarya Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Hendek ve Akyazı'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı görülebilir.
Akgün Restoran Çorba
Havalar Soğumaya Devam Ediyor
Güven Yapı
Havalar Soğumaya Devam Ediyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)