Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı başladı

02-04-2021 21:22:41 - AKYAZI
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı başladı

Sakarya'nın da aralarında olduğu 58 çok yüksek riskli ilde hafta sonu sokağa çıkma yasağı bu akşam saat 21.00'de başladı.

Hardal Burger Akyazı
Vaka sayılarının arttığı 58 çok yüksek riskli ilde Cumartesi günleri sokağa çıkmak yasağı geri gelmişti. Hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı bu akşam saat 21.00'de başladı.
 
Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulama biçimine göre Cumartesi ve Pazar günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Yine belirtilen süre içerisinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar ve kuruyemişçiler telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebilecek.
 
Cumartesi/ Pazar günü ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacak.
 
Lokanta/restoran, pastane ve tatlıcı tarzı işyerleri Cumartesi ve Pazar günü 10.00-20.00 saatleri arasında paket servis faaliyetlerine devam edebilecek.
 
Online sipariş firmaları da Cumartesi ve  Pazar günü 10.00-24.00 saatleri arasında siparişleri teslim edebilecek.
 
Çok yüksek risk grubunda yer alan 58 il: Adıyaman, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Yozgat, Zonguldak.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks