Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencileri, bu hafta iki camide mesleki faaliyet ve okul tanıtımı yaptı.
Birinci grupta yer alan öğretmen ve öğrenciler, Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camiinde Cuma namazı kıldırma vazifesini ifa etti.
Meslek dersleri öğretmeni İrfan Aydemir vaiz olarak, Emircan Polat isimli öğrenci imam-Hatip olarak, Mustafa Ensar Kahraman isimli öğrenci ise müezzin olarak vazife ifa etti.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada; "
İrfan Aydemir hocamızın coşkulu vaazı, Emircan Polat evladımızın Süleymaniye Camiinde hutbe irad ediyor, namaz kıldırıyor gibi kendinden emin oluşu, Mustafa Ensar Kahraman evladımızın Gökkubbeyi inletircesine yapmış olduğu müezzinlik, Akyazı semalarında yankılanan merkezi sistem öğle ezanı herkesin büyük beğenisini kazandı.
Elhamdulillah gittiğimiz her yerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor, takdir görüyoruz. Görev ifa eden hocamıza ve öğrencilerimize, öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlere bu faaliyetler için izin veren ve her daim destek olan Adapazarı Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş'a çok teşekkür ediyoruz. Bizlere Sakarya’mızın en büyük camilerinden olan Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camiinde vazife yapma imkanı sağlayan, mükemmel bir ilgi alaka gösteren Akyazı Müftümüz Kamil Özcan Demir hocamıza, Cami İmam Hatibi Murat Aydoğdu, Cami Müezzini Yusuf Demirci hocalarımıza, Akyazı Müftülüğünden Bahtiyar Kabataş hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Akyazı Milli Eğitim Müdürümüz Recep Özdemir hocamıza, Akyazı AİHL Müdürü Sayın Hasan Yılmaz hocamıza ve ekibine, Ayrıca bizleri bağırlarına basan ve yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz" denildi.