ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Güzlek Halkından Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatına Sitem

29-06-2018 15:45:05 - AKYAZI
Güzlek Halkından Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatına Sitem

AK Parti'nin Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde büyük oy aldığı Akyazı Güzlek'ten Ak Parti’ye tepki.

Hardal Burger Akyazı

AK Parti'nin referandumda yüzde yüz, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde yüzde 95 oranında oy aldığı Güzlek Mahallesi'nin muhtarı Selim Akyazıcı,  hiç bir milletvekili ve il teşkilatından kimsenin mahalleyi ziyaret etmemesine tepki gösterdi.

Muhtar Güzlekliler ile mahalle meydanında bir açıklama yaparak sosyal medyadan paylaştı.

Güzlekliler 16 Nisan 2017 Referandumunda Yüzde 100 oy almıştı bu süreçten sonra Ak parti ilçe Teşkilatı başkanı Feyzi Bora’nın mahalleye daha mesafeli davranması ve köy halkına onure etmemesi üzerine oyların düştüğünü savundu. 2017-2018 arasında bir milletvekili bile mahalleye ziyarete gelmemesi üzerine 24 Haziran seçimleri öncesi köylü partilileri köye sokmadı. Ak Parti ilçe teşkilatının bir milletvekilini bile mahalleye götürmek istememesi üzerine22.06.2018 Cuma günüT ilçe teşkilatı mahalle merkezine seçim konuşması için gitmek istedi. Mahalleliler kahvehaneleri kapatarak evlerine gitti. Partililer konuşma yapamadan dönmek zorunda kaldı.

Muhtar Selim Akyazıcı” Biz 24 Haziran seçimlerinde de tulum çıkacağını düşünüyorduk il ve ilçe teşkilatlarının bu tavırları bizi üzdü ve oyların düşmesine sebep oldu.

Muhtar Akyazıcı sosyal medyada paylaştığı video ile teşkilata ateş püskürdü.  İşte o açıklama;

16 Nisan 2017 referandumunda %100 oy veren güzlek halkının bazı sıkıntılarını dile getirmek için vatandaşlarla bir araya geldik. Hem medyaya hem kamuoyuna hem de vatandaşlara bilgi vermek adına böyle bir video hazırladık.

BAŞARIMIZA RAĞMEN HİÇBİR YETKİLİ HİÇBİR PARTİ GÖREVLİSİ BİZİ ZİYARET ETMEDİ

2017 referandumunda Türkiye de güzlek halkı olarak birlik ve beraberlik adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek adına yanında olduğumuzu bildirmek adına %100 evet oyu kullanarak Türkiye de birinci sırada yer aldık. Bununla alakalı ilerleyen zamanlarda köyümüzü onure etmek adına Milletvekillerin veya İl başkanından hiçbir yetkili, hiçbir parti görevlisi köyümüze gelip vatandaşların derdini ve bu başarılı geçen referandum adına hiçbir yetkili köyümüzü ziyaret etmedi. Ziyaret etmediği gibi kayda değer oyunuz yok 320 oy olsa ne olur olmasa ne olur gibi söylemlerde bulundular. Tabi bu ciddi bir şekilde köy halkını üzdü. Buna karşılıkta 24 haziran seçimlerinde Milletvekillerini köyümüze davet ettik, il başkanını davet ettik.  İlçe teşkilatının yetkilileriyle de görüştük bizim köyümüze gelip de vatandaşımızı onura etmek adına , gönlünü almak adına herhangi bir yetkili gelip ziyaret etmedi. Etmediği gibi de şuan seçimin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen ne güzlek muhtarı olarak beni veya herhangi bir yetkili arayıp Marmara birincisi olarak Akyazı birincisi olarak %97,5 Sayın Cumhurbaşkanımıza oy kullanan mahallemizi aramak zahmetinde bulunmadılar.

Davetimize icabet edip iki kelime edip burada vatandaşı onure etmediler

Ama biz attığımız oyların ne ilçe teşkilatına ne il teşkilatına ne de milletvekillerine bakarak atıyoruz. Sadece sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için biz bu oyları kullandık.  İnşaAllah bundan sonra onun adına yine üzerimize düşeni bir dahaki seçimlerde %100 desteğimizi göstereceğiz. Bunun yanında parti yetkilileri sürekli aldığımız hizmetlerle alakalı önümüzü kesmek istiyorlar. Biz herhangi bir kurumun herhangi bir yöneticinin veya herhangi bir belediye başkanının şahsen ben muhtar olarak ne telefonları bende var ne de kendileri beni arayıp bu hizmetlerde bizlere yardımcı olun diye bir söylemde olmadı. Sadece Sakarya B.B.Başkanı sayın Zeki Toçoğlu ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan köyümüzü ziyaret edip eksiklerimizi gördü. İmkanlar doğrultusunda köyümüze yapılması gerekenlerde bizlere yardımcı oldular, olmaya da devam ediyorlar.  Ama ilçe yönetimindeki arkadaşlar her hizmeti sanki güzlek köyüne yapılıyormuş gibi söyledi. Kamuoyunda böyle bir algı oluşturup işte güzlek köyü şöyle hizmet alıyor gibi. Bazı imkanları da biz kendimizi zorlayıp devletten beklemeden vatandaşlarla el ele verip yapmaktayız. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda da yine önce vatandaşlarla ele ele verip daha sonra da yetkili kurumlardan hizmetlerimizi isteyeceğiz. Ama bunu ne ilçe teşkilatı ne il teşkilatı ne de milletvekillerinden istemedik, isteyecek de pozisyonumuz yok bundan sonra. İnşaAllah bu halk layık olduğu şekilde hizmetleri alır desteği de sonuna kadar verir. bundan sonraki çalışmalarda da el ele gerekenleri yapacağız.  Kamuoyuna önemle bunu bildiriyoruz. %100 çıkmamasının sebebi güzlekte İlçe teşkilatı, İl teşkilatı, Milletvekilleridir. Davetimize icabet edip iki kelime edip burada vatandaşı onure etmediler. Vatandaşlarda bize bu soruları yönetince bizde bu cevapları vermek zorunda kaldık. Böyle bir çekim yapmak zorunda kaldık. Çünkü herkes ne olduğunu bilsin yoksa köyde birlik beraberliğin dağıldığı gibi durum yok. Kimse bunu gözardı etmesin. Sadece tepki olarak vatandaşlar yani biz bunu hak etmedik mi ? yani köyümüz neden ziyaret edilmiyor bizim derdimiz dinlenmiyor biz her zaman destek veriyoruz dendi. Tabi  Sayın Cumhurbaşkanımız bunları bilmiyor . İnşaAllah oda bu kayıtla beraber bunları öğrenir. Gerekenlere gerekli dersi verir . Hepinize teşekkür ediyoruz, yine gerekeni yapacağız . Biz sadece Recep Tayyip Erdoğan olduğu için söylediği şekilde hareket edip gereken oylarımızı yine kullanacağız. Teşekkür ediyorum. “ dedi

Marmara Göz
Güzlek Halkından Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatına Sitem
UB Group
Güzlek Halkından Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatına Sitem
Güzlek Halkından Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatına Sitem

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)