İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Gözaltındakilerin sorgusu sürüyor

05-07-2020 15:29:57 - AKYAZI
Gözaltındakilerin sorgusu sürüyor

Hardal Burger Akyazı
Hendek’teki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama nedeniyle gözaltına alınan 3 kişinin sorgusu sürüyor.
 
Edinilen bilgilere göre, Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki patlama sebebi ile Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun’un talimatı ile başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. Fabrika Müdürü  H.A.V aynı fabrikada ustabaşı olarak çalışan E.Ö. ile A.A ’ın Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki sorgusu sürüyor. Savcılık talimatıyla gözaltına alınan 3 kişi Jandarmadaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılacak.
 
BÖLGEDEKİ İNCELEMELER SÜRDÜRÜYOR
 
Hendek İlçesine bağlı Yukarı Çalıca Mahallesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 4 kişi hayatını kaybetmiş, 114 kişi ise yaralanmıştı. Fabrikada meydana gelen patlamada ise 3 kişi kayıp olarak aranıyor. Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında AKİ (Afet Kriminal İnceleme), Jandarma Kriminal ekipleri bölgedeki incelemelerini sürdürüyor.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Coşkun 4 yıl önce2020-07-06 01:07:29

Hıçbir tedbir alınmadan tehlikeli madde üretimi yapılan fabrikanın sahipleri hakkında soruşturma açıldı mı acaba. Yoksa günah keçisi bulunup bazıları işin içinden yine sıyrılacak mı?

0
-0
Elif kilickeser 4 yıl önce2020-07-05 22:34:42

Ben haberde dinledim gunlerdir sicakmis malzemeler neden neden onemsenmedi anneler babalar gitti ates yeri yakar acilar bitmez daha kapatin insanlarin haklarinida odeyin fabrikayida kapatin

1
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup