Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR

13-12-2018 15:37:35 - AKYAZI
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR

Özgür Adımlar

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkan Vekili Erkut Aşoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte kurum ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklandığı tarihten hemen sonra ziyaret ve gezilerine başlayan Başkan Adayı Yüce’ye sevgi ve teveccüh eksik olmuyor. 

Günün İlk Ziyareti SESOB’a

Sakarya Esnaf ve Sanatkar Birliği olan SESOB’a günün ilk ziyaretini gerçekleştiren Başkan adayı Yüce, burada SESOB Başkanı Hasan Alişan ve Yönetim Kurulu üyelerince karşılandı. Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’in de bulunduğu toplantıya birliğe bağlı 62 Oda Başkanı da katılım sağladı.

Mesleki Eğitim Merkezi

SESOB Başkanı Alişan; birliğin misyon, vizyon ve yapısı, görevleri, yaptıkları ve yapacakları faaliyetler ile ilgili ziyarete ve programa katılan tüm katılımcılara bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. İlçe Esnaf Odaları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu toplantıda Alişan, “Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Ekrem Yüce’nin ziyaretinden ziyadesiyle memnun olduk. 1954’ten bu yana bu şehre ve insanına hizmet vermekte olan bu birliğin 62 meslek odası ve 55803 esnafı bulunmaktadır. Çalışmalarımıza uyum içinde devam etmekteyiz. Hedefimizde çok önemsediğimiz Mesleki Eğitim Merkezimizi hizmete sunmak istiyoruz. Bu merkezde kendi elemanlarımızı kendi personellerimizi yetiştirmek istiyoruz. Bu uğurda öteden beri gerçekleştirdiğimiz bir dizi çalışmayı bundan sonra da devam ettirmek istiyoruz. Tüm Oda Başkanı arkadaşlarımızla bu şehre ve insanına güzel eserler bırakmak adına çabalıyoruz” dedi.    

Projenin İçinden Geliyorum

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Ekrem Yüce ise konuşmasında “Adeta Sakarya’mızın nabzının attığı yer burası, bakınız tüm esnaf odalarımızın temsilcileri burada, burada bir canlılık bir hareket var. Burada tüm Sakarya var. Bugüne kadar yapılan çalışmaları ilgi ile izledim ve dinledim bundan sonrada bu çalışmalara daha yenilerini ekleyerek hızla artan bir tempo ile devam edeceğiz. Bu görev bize verildi. Layıkıyla hep birlikte başaracağız. Bugüne kadar zorlukların üstesinden geldik bundan sonra da Allah’ın izniyle geleceğiz. Kimsenin güvenini boşa çıkarmadan, sosyal barışı tesis ederek, tüm esnafımız ve odalarımızla el ele vererek hareket edeceğiz. Emek vermek ne demek çok iyi biliyorum. Projenin içinden geliyorum. Sakarya’mıza yakışanı alt yapısını hazırlayarak gerçekleştireceğiz” dedi.   

SATSO ile bir araya gelindi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sn. Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkan Vekili Erkut Aşoğlu ve beraberindeki heyet ikinci ziyaretini Sakarya Sanayi ve Ticaret Odasına gerçekleştirdi. Başkan adayı Yüce ve beraberindeki heyeti SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladılar.

 

 

Ekonominin Kalbi Burada Atıyor

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehrin ekonomisinin kalbi adeta burada atmaktadır. Amacımız Sakarya’ya daha çok iş imkanı ve istihdam sağlamak adına yeni yatırımlar kazandırmaktır bu uğurda çok önemli stratejik planlamalar yaparak şehre yeni bir ivme kazandırmalıyız. Şehrimizle ilgili yapılacak tüm projelerde Valilik başta olmak üzere tüm kurumlarımızla entegrasyonlu çalışıyoruz. Bundan sonra da bu minvalde çalışacağız.”dedi.

Ben de Sanayiciyim  

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sn. Ekrem Yüce ise ziyarette yaptığı konuşmada; “Görevinizin çok önem arz ettiğini biliyorum Çaykur’da ben de bir sanayiciydim. 50 Fabrikamız vardı. Ve sanayicilerin dertlerini, karşılaştıkları ekonomik, sosyal ve idari sıkıntıları yakinen biliyorum. Ancak aşılmayacak sıkıntı yok yeter ki el ele verip hep birlikte çalışalım, yeni projeler, inovatif yaklaşımlarla şehrimizi Marka Şehir haline getirelim. Elimizde çok done var. Deniz, göl, nehir, dağ, ova, longoz gibi şehrin hem ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm açısından gelişimine uygun argümanlarını derleyip uygun projelerle Sakarya’mızı daha ileriye götürelim bu güç biz de var.” dedi.

Spor Önceliklerimizden Olacak,

Aynı zamanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olan Akgün Altuğ’un spor ile ilgili tapılcak ve düşünülen çalışmalar hakkındaki sorusuna Başkan adayı Yüce; “Spor benim hayatımda olmazsa olmazlarımdan, uzun yıllar çeşitli spor dallarında yöneticiliklerim var. Sporun da içindeyim diyebilirim. Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyeliği, As Başkan, İkinci Başkan ve Başkan Vekilliği (2004 – 2011) Çaykurspor Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kulüp Başkanlığı (2004 – 2011) Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği (2009 – 2011) Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği (2006 – 2011) Türkiye Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve As Başkan (2007 – 2009) bulunduğum yöneticilik ve çalışmalarımdır. Ama Sakarya’mızdaki faaliyetlere de uzak değildik hep takip ettik. Artık buradayız bundan sonra önceliklerimiz arasında olan sporu daha geliştirmek adına gerekeli tüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Öte yandan; Bir şehrin farkındalığı ve markası üç ana eksen de belirlenebilir. Bunlar;  spor, bilim ve doğal zenginliklerindeki markalaşmadır. Bu temelden yola çıkarak diğer sektörler ve alanlar da gelişim gösterir. Bilim sanayiyi, sanayi tüm sektörleri destekler; üniversitelerimiz bu açıdan çok önemlidir. Bilim yoksa bir il payidar olamaz. Tarım ürünleri, turizm değerleri gibi doğal zenginlikleri de bir kentin olmazsa olmazlarıdır. Biz tarım alanlarımız ve turizm potansiyeli bakımından da zengin bir bölgeyiz.  Sportif faaliyetlerle markalaşan şehirler söz konusu spor dallarında bir şehrin adını dünyaya duyurabilir.”

Şehrin Takımlarına Sahip Çıkacağız

Şehri temsil eden spor klüpleri ile yakından ilgileneceğine değinen Yüce“Bizim Sakaryaspor gibi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımımız da bizleri gururlandıran başarılara imza attı. Süperlig’de olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımını bizim için çok önemli. Süperlig’de önemli bir yerde. Süperlig’deki başarısını takdirle karşılıyor , devamlılığı için hep birlikte gayret edelim istiyorum. Tüm bu değerler elimizdeyken markalaşmamamız için hiçbir engelimiz yok. Yeter ki hep birlikte bu potansiyeli aktif bir şekilde değerlendirebilelim. Sakarya’da sürdürülebilir uygulanabilir mantıklı projelere kaynak oluşturacağımıza inanıyorum. Özellikle de Basketbol branşının gelişmesi ve devamiyetinin sağlanması adına yapmış olduğunuz çalışmaları önemsiyorum biz de gereken desteği vereceğiz” dedi.

 

Baro Ziyareti

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sn. Ekrem Yüce ve beraberindeki heyet Sakarya Barosunu da ziyaret etti. Ziyarette Başkan adayı Yüce’yi Sakarya Baro Başkanı Avukat Abdurrahim Burak karşıladı. Yüce; Ziyarette yeni başkan seçilen Baro Başkanı Abdurrahim Burak’ı kutladı. Öte yandan; Başkan adayı Yüce’yi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı münasebetiyle tebrik eden Başkan Burak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baro ve çalışmalar ile ilgili karşılıklı sohbetin ardından Yüce ve Burak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Dernekkırı Sakinleri İle Hasbihal

Başkan adayı Sn. Ekrem Yüce; ayrıca Dernek Kırı’nda Ziraat, esnaf ve ticaret ile uğraşan vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbette Başkan adaylığı kutlayan vatandaşlara Başkan adayı Yüce ise “Belediyecilik çok yönlü bir iştir, bir hizmettir. Biz toplumun tüm kesimleri bir araya geleceğiz ve önemli bir veritabanı oluşturacağız. Tüm işlerimizi bu minvalde gerçekleştireceğiz. Bu uğurda siz Ziraat, esnaf ve ticaret ile uğraşan kardeşlerime de çok önemli görevler düşmekte hep birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz problem de yoktur. Yeter ki inanalım, inanç yapılacak işlerin en başında gelir inandıkça daha sağlam işler yaparız. Ben bu toprağın insanını seviyorum ve inanıyorum” dedi.

Gençlik Bizim Hazinemiz

AK Parti gençliği ile de bir araya gelen Başkan adayı Yüce, gençlerle çok samimi bir sohbet gerçekleştirdi. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve 16 ilçe Gençlik Kolları Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katılan Başkan adayı Yüce gençlerle çok samimi ve içten bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan adayı Yüce; “ Fedakarlık en önemli olgudur. Dünyada fedakarlık olmadan hiçbir şey olmaz. Tüm değerler fedakarlıklarla kazanılır. Tecrübe de zaten insanın bu fedakarlık yürüyüşünde elde edebileceği en önemli olgulardan bir tanesidir. İnsan tecrübe ile daha hızlı ve ayakları yere daha sağlam basarcasına yürür. Zaten insanın kaderi de tüm bunların adet toplamı gayrete bağlıdır. İsra Suresinin 13. Ayetinde Cenab-ı Hak “ Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık” diyor. Öyleyse siz gençler çok gayretli, çok çabalı, cefakar, fedakar olacaksınız. Siz, Vatanına, devletine ve milletine bağlı pırıl pırıl gençlerimiz bizim en değerli hazinemizsiniz. Gençlerimizin eğitimi ve öğretimi, istihdamı, geleceği için çok yönlü düşünüyoruz. Amacımız bu şehirde sizlere daha güzel bir gelecek hazırlamak” dedi.

Yarına Garantimiz Yok Gün Bugündür

Başkan adayı Sn. Ekrem Yüce ve beraberindeki heyet son ziyareti Arifiye’de bulunan Arifiye Düşünce Derneğine yaptı. Burada kendisini ve heyeti Dernek Başkanı Hasan Demir ve Sakarya’nı önde gelen bazı işadamları karşıladı. Belirli bir periyotta toplanan dernek üyeleri bu akşam Başkan adayı Yüce’yi konuk etmenin mutluluğunu yaşadılar. Başkan adayı Yüce’de “ Davetinize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki önemli bir süreç var. Sakarya için yapacaklarımız, düşündüklerimiz ve projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz inşallah. Mevki ve makam için değil hizmet için gece gündüz durmadan çalışacağız. Sakarya için ne yapılacaksa yapacağız ve Sakarya’yı her zaman bir adım önde tutacağız. Bendeniz kardeşiniz 1975 yılından bu yana Siyaset ve Bürokrasinin içindeyim tüm bu tecrübe ve birikimlerini kendi öz toprağım Sakarya’m için harcayacağım. Bu görevde tabii sizlerin destekleri çok önemli, desteklerinizle Sakarya’mızı Marka Şehir haline getireceğiz inşallah” dedi.

Akgün Restoran Çorba
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
Güven Yapı
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR
GÖNÜLLERİ KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANÇTIR

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sağlık Bakanı kararlı hastanelerdeki randevu sorununu çözecek
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks