Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

GENÇLER VOLEYBOL ŞAMPiYONASI FiNALi YAPILDI

22-03-2019 15:17:50 - AKYAZI
GENÇLER VOLEYBOL  ŞAMPiYONASI FiNALi  YAPILDI

Akyazı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen Gençler Voleybol Şampiyonası finali yapıldı.

Özgür Adımlar
2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim yılı 2. Küme Okul Sporları Yıldız Gençler Voleybol Şampiyonası'nın finali Akyazı Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti.  İnönü Ortaokulu ile Vakıf Ortaokulu arasında oynanan final maçını İnönü Ortaokulu 3-1 kazanarak şampiyon oldu. 
 
İşmont Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Genç kızlar kategorisinde şampiyon olurken, ikinciliği Eyyüp Genç Fen Lisesi, üçüncülüğü Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dördüncülüğü de Konuralp Anadolu Lisesi aldı.
 
Yıldız-Genç Erkekler
 
Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız erkekler kategorisinde şampiyon olurken, Dr. Enver Ören Ortaokulu ikinci ve Vakıf Ortaokulu da üçüncü oldu.
 
Eyyüp Genç Fen Lisesi Genç erkeklerde şampiyon olurken, ikinciliği Konuralp Anadolu lisesi ve üçüncülüğü de Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aldı. Maçları daha önce tamamlanan ve dereceye giren takımların kupaları, yıldız kızlar final maçından sonra final maçını izlemeye gelen protokol üyeleri tarafından verildi.
UB Group
GENÇLER VOLEYBOL  ŞAMPiYONASI FiNALi  YAPILDI
Güven Yapı
GENÇLER VOLEYBOL  ŞAMPiYONASI FiNALi  YAPILDI

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran