Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Gece Gündüz Durmuyorlar

17-03-2019 14:30:56 - AKYAZI
Gece Gündüz Durmuyorlar

Gündüz Türk Ormanköy Gece de Boztepe, Hanyatak ve Taşyatak mahallerin de Vatandaşlarla buluşan Büyük Birlik Partisi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Hardal Burger Akyazı
Kısıtlı imkanlarına rağmen diğer partilerin aldığı seçim yardımlarından yararlanmasalar da kendi imkanları ile  Akyazı’nın her noktasına ulaşıyor ve halkla  buluşuyorlar. 
 
Büyük Birlik Partisi belediye Başkanı Naim Yolcu  bu akşam konuşmasın da
Projelerinin yanı sıra Geçen 17 yılda  Tüm imkanlar önlerine serilmişti, 5 milletvekilleri vardı. Hükümet desteğine sahiptiler, en son Cumhurbaşkanlığı seçimlerin de  %80 lik bir oy potansiyeli ile Marmara birincisi olan ilçeydik ama % 20 lik hizmet bile alamadı. Bunun nedeni ancak kaynakların doğru ve etkili kullanılmaması değil midir? 
Ya da bir sonra ki seçimi düşünerek üst kademelerle uyumlu çalışıyor görüntüsü vermek için halkın talepleri ile meşgul etmeyelim diye düşünmelerimidir? 
 
Bunca imkana rağmen istenilen hizmeti yapamamışken şimdi aynı kadro daha kısıtlı imkanlarla nasıl hizmet ürete bilir. 
 
Öyle ya ekonomik bir saldırı altındayız Devletimiz ister istemez tedbirler çerçevesinde kısıtlamalara  gidecek. Devlet desteği  azalacak. Biz bunu görüyor ve bu konuda ne gibi tedbirler alacağımızı biliyoruz. Kısıtlı imkanlardan hizmet üretecek belediye gelirlerini artıracak yatırım planlarımız var. Mevcut kaynakları da  en verimli şekilde kullana bilecek etkin bir belediyecilik anlayışıyla hizmete talibiz, dedi...
UB Group
Gece Gündüz Durmuyorlar
Marmara Göz
Gece Gündüz Durmuyorlar
Gece Gündüz Durmuyorlar
Gece Gündüz Durmuyorlar
Gece Gündüz Durmuyorlar
Gece Gündüz Durmuyorlar
Gece Gündüz Durmuyorlar

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran