YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

ENSAR VAKFINDAN AÇIKLAMA

13-06-2019 13:50:58 - AKYAZI
ENSAR VAKFINDAN AÇIKLAMA

Ensar Vakfı Akyazı Şube Yöneticilerinden Açıklama.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Belediyesine ait belediye dükkânlarının üst katında bulunan eski kütüphane olan kütüphanenin yeni yerine taşınmasıyla boşalan kütüphanenin Akyazı’da hizmet yapan 14 Sivil toplum kuruluşunun kullanması amacıyla Ensar Vakfına tahsisi istendi.
 
  Belediye meclisinde alınan karar sonrası Ömercikler Mahallesi 16 ada, 12 parsel üzerindeki Belediyemize ait eski Kütüphane olarak kullanılan yerin 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesi gereğince Ensar Vakfı’na tahsisi teklifi Hukuk Komisyonuna havalesi edildi.  
 
Meclis kararı sonrası Akyazı Belediyesi Sol medya tarafından linç girişimine maruz kaldı. Belediye malını Ensar Vakfına bağışlamış gibi haber yapan medya ve sosyal medyada büyük linç girişimi başlatıldı.  Akyazı gençliği için yapılacak etkinlik ve programlarda kullanılmak üzere 14 STK’nın ortak kullanımına tahsis için Ensar vakfıyla protokol yapılacağı öğrenildi. 
 
Ensar Vakfı Akyazı şube başkanı Muammer Yücel Akyazı Haber’e yaptığı açıklamada:
 
Ensar Vakfı kamu hizmeti yapan gençliğe yönelik faaliyetleriyle özellikle öğrencilerin yanında 
Akyazı Ensar Vakfı şubesi birkaç ay önce faaliyete girdi. Vakıf Akyazı gençliğine hizmet için var. Kurulduğumuz günden bu güne gençliğe yönelik sürekli Sosyal ve kültürel aktiviteler yapıyoruz.
 
Gelecek nesillerimizi en güzel şekilde yetiştirmek için çabalıyoruz. Akyazı’da bulunan diğer sivil toplum kuruluşlarıyla yine bu kapsamda çalışıyoruz. 14 STK’nın ortak sıkıntısı dernek faaliyetlerini toplantı ve etkinliklerini yapacak bir yere ihtiyaç var.
 
Sivil toplum kuruluşlarımızla beraber boşalan kütüphane yerine talip olduk Ensar vakfı olarak Belediye başkanımıza durumu izah ettik ve Ensar vakfı adına başvuruda bulunduk.
 
  Bizim gayemiz ve derdimiz genç nesillerimizin daha donanımlı ve tecrbeli yetişmesidir. Kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır.
 
Bu kapsamda hiçbir maddi ve manevi beklentimiz olmadan bu işleri yapıyoruz vakfımızdaki arkadaşlarımız ve diğer STK temsilcilerimizde aynı görüş ve doğrultuda bu sorumluluğu yüklenmiş durumdalar. Maalesef sanki bir yer veya mal bize bağışlanmış gibi basında çıkan haberler ve açıklamalar bizi son derece üzmüştür. Dedi.
Akgün Restoran Çorba
ENSAR VAKFINDAN AÇIKLAMA
Ürdüç
ENSAR VAKFINDAN AÇIKLAMA

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)