Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Engelli Halilin yol çilesi

23-05-2019 16:55:22 - AKYAZI
Engelli Halilin yol çilesi

Akyazı'da kas hastası 12 yaşındaki Halil Gülşen evlerine ulaşımı sağlayan yolun çakıllı olması nedeniyle engelli aracıyla ulaşımda büyük çile yaşıyor

Özgür Adımlar
Fatih Mahallesi Yahyalı Caddesi 8058. Sokak'taki bir sitede yaşayan ailesinin 12 yaşındaki çocukları doğuştan olan kas hastalığıyla mücadele ediyor. 
 
Hastalığı günden güne ilerleyen Halil Can Gülşen ve ailesi bir yandan hastalıkla mücadele ederken bir yandan da engellilerin karşılaştığı güçlükleri aşmaya çalışıyor. 
 
12 yaşındaki Halil, evlerine ulaşımı sağlayan yolun çakıllı olması nedeniyle engelli aracıyla ulaşımda güçlük çekiyor.
 
Baba Mehmet Gülşen, Akyazı Haber'e yaptığı açıklamada, eve ulaşımı sağlayan yolun iyileştirilmesi amacıyla muhtarlığa ve belediyeye başvurduklarını belirterek; "Yol çok kötüydü. Kendi imkanlarımızla bir şeyler yaptık. Muhtarımızı sıkıştırdık. Bizzat Belediye Başkanımız ve yardımcısı ile görüştüm.  kendi derdimi anlatırken onların derdini dinledim. Kendi imkanlarımızla çözüm buldum. Ancak çocuk çakıllı yolu kullanıyor. Bu da hem kendisine güçlük çıkarıyor hem de engelli aracı zarar görüyor. Arabasının beyni yandı. Öbür arabası da arızalı. Yolun yapılmasını istiyoruz." dedi.
 
Bozulan araçla ilgili Esra Erol'un kendilerine yardım ettiğini kaydeden Baba Gülşen, oğlunun hastalığının bir tedavisinin bulunmadığını anlatarak; "6 yaşına kadar yürüyordu. Zamanla arabayı da kullanamayacak hale gelecek. Onu ne kadar daha mutlu ederiz ona bakıyoruz. Aşamadığımız konulardan dolayı moralimiz bozuluyor"diye konuştu.
Ürdüç
Engelli Halilin yol çilesi
Akgün Restoran Çorba
Engelli Halilin yol çilesi
Engelli Halilin yol çilesi
Engelli Halilin yol çilesi
Engelli Halilin yol çilesi
Engelli Halilin yol çilesi
Engelli Halilin yol çilesi
Engelli Halilin yol çilesi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
murat yurt 5 yıl önce2019-05-27 11:37:49

ALLAH CC YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ELİMİZDEN GELEN İMKANLARI SAĞLIYACAĞIZ İNŞALLAH

0
-0
tan er 5 yıl önce2019-05-24 08:12:43

bu güzel kardesimize koskoca Akyazi Belediyesi yardim edemiyorsa belediye kapisina kilit vurup arkalarina bakmadan gitsinler yaziktir günahtir

1
-0
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks