Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Elektriğe zam olacak mı?

30-06-2020 14:15:24 - AKYAZI
Elektriğe zam olacak mı?

EPDK, 3 ay geçerli olacak elektrik tarifesi için toplandı.

Lonca Doğalgaz
Buna göre elektrik fiyatında mevcut tarife üç ay boyunca yürürlükte kalacak ve elektriğe zam yapılmayacak.
 
Elektrik ve doğalgazda 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak tarifeler belirlendi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrikte mevcut fiyat tarifeleriyle üç ay daha devam edilmesi kararı alınırken, BOTAŞ sanayi ve doğalgazla elektrik üreten çevrim santralleri için indirim yaptı. Konuta ise indirim gelmedi.
 
BOTAŞ, çevrim santrallerine sattığı gazda yüzde 12,5 oranında indirim yaptı ve böylece bin metreküp gazın fiyatı 1400 lira oldu. Sanayi ve ticarethane doğalgaz tarifelerinde de yüzde 9,7 indirim yapıldı.
 
BAKAN’DAN AÇIKLAMA
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “BOTAŞ’tan sanayicimizin kullandığı doğalgaza indirim hayırlı olsun. Yeni normalde sanayimizin çarkları daha hızlı dönecek, ekonomik toparlanmamız hız kazanacak. Doğalgaz maliyetlerindeki %9,7 ila %12,5 arası düşüş, üretim ve istihdama pozitif yansıyacak” ifadelerini kullandı.
Sakarya Beton

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Canip 5 yıl önce2020-06-30 22:07:44

Bu memleketi soyup soyanlar cennetin kokusunu bile alamayacaklar.Milleti ve memleketi ne hale getirirdiniz. Memleket 25 sene Önce daha Bereketli toprakları olan,İnsanlar farklı siyasi görüşlerde de olsa saygı,sevgi kardeşlik duyguları vardı.MEMLEKETİN HER KÖŞESİNE KİN VE NEFRET TOHUMLARI SAÇANLARI

0
-0
Arifi 5 yıl önce2020-06-30 15:02:54

Temmuzda dogalgaza indirim varmış..! Güldürmeyin insani..Elektriğe indirim yapinda Gorelim gercek yüzünüzü..!

1
-0
Traktörüyle Giderken Kalp Krizi Geçirdi, Hayatını Kaybetti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri