Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Ekrem Yüceye Ziyaret

05-12-2019 15:11:00 - AKYAZI
Ekrem Yüceye Ziyaret

Sakarya İş Dünyası'ndan Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce'ye ziyaret

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z. Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Akyazı Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Hasan Saka, Meclis Başkanı Vedat Böcek ve beraberindeki heyet Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti.
 
Söz konusu ziyarette şehrin sosyo ekonomik durumu üzerine değerlendirmeler yapılarak sivil toplum kuruluşları ve şehir erklerinin işbirliğinin önemine değinildi.
 
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Sakarya’daki Tüm kurumlarımızın faaliyetlerinin varlık nedeni Sakarya’dır. Yani ilimize,İlçemize, halkımıza hizmet etmektir. Bizler, etkili bir kamu yönetimi ile ortak projeler üreterek, belli bir düzende çalışarak bu şehri gelecek vizyonuna hazırlamaya gayret ediyoruz. Hepimizin stratejik hedeflerinin temelinde,İlimize ve İlçemize  hak ettiği hizmeti sunmak vardır. Bu ortak paydadan yola çıkarak güçlü bir şekilde ilerlemeliyiz. Şehrin bir sorunu varsa kurumsal olarak da, kişisel olarak da bu hepimizin sorunudur. Çözümünün de bir parçası olmalıyız. 
 
Başkan Bayraktar, Akyazı Merkez ilçeden sonra Sakarya’nın Sanayisi, Tarımı ve potansiyel gücüyle en büyük ilçesidir. ATSO olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelen çabayı sarf etmekteyiz. Ama ne hikmetse bizler kurum olarak Akyazı’nın Sanayi, Tarım ve Ekonomik yönden kalkınması için mücadelemizi versek de hiçbir şekilde destek görememekteyiz. Yıllardır Akyazı’da çarpık sanayileşmenin önüne geçmek için mevcut sanayi alanlarını OSB çatısı altında  almak adına vermiş olduğumuz uğraşlar İl bazında destek görmediği için mümkün hale gelmemektedir. Biran evvel çarpık sanayinin önüne geçilmesi için Akyazı’ya OSB kurulması için sizlerin desteğini istiyoruz. Bir diğer hususumuzda bilindiği üzere İlçemiz  Jeotermal termal enerji potansiyelinin  bol olduğu yer olduğu halde sıcak sudan istifade edememektedir. Elimizde Jeotermal Kaynak olduğu halde bu kaynağı kullanamaz olduk. Büyükşehir Belediyemizden   Jeotermal kaynakları kullanarak Akyazı,da  Jeotermal Sera OSB’nin kurulması için de acilen desteklerini istiyoruz.
 
Bu doğrultuda gerek büyükşehir Belediyemiz gerekse oda ve borsalarımızla oluşturduğumuz beraberlikten memnuniyetimizi dile getirir devamlılığını temenni ederiz.” dedi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizler de hep birlikte el birliğiyle bu şehre hizmet etmeye çabalıyoruz. Ve en büyük gücümüz birlikte hareket etmemizdir. Kurumsal olarak iş dünyamızın temsilcileri ile oluşturduğumuz sinerjinin artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ve iş dünyası temsilcileri, şehirde yapılan çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.
UB Group
Ekrem Yüceye Ziyaret
Akgün Restoran Çorba
Ekrem Yüceye Ziyaret
Ekrem Yüceye Ziyaret
Ekrem Yüceye Ziyaret
Ekrem Yüceye Ziyaret

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
reis 5 yıl önce2019-12-05 16:40:43

jeo termal ne alaka sayın başkan onun pırojesi vardı şuan jeotermal kooperatifide kuruldu nedir bu telaşınız anlayamadık.buzamana kadar aklınıza gelmedimi birileri bu purojeyi yapıncamı telaşlandınız.

1
-0
Sağlık Bakanı kararlı hastanelerdeki randevu sorununu çözecek
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks