Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Diyanetten anlamlı proje

14-01-2020 11:35:20 - AKYAZI
Diyanetten anlamlı proje

İlk döneminin tamamlanmasına günler kala çocukların yarıyıl tatilini verimli geçirmesi için anlamlı bir kampanya düzenleniyor.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün’de destek verdiği projeye ilçe genelinde şimdilik 18 Camide başlandı. Bu sayının giderek artması bekleniyor.
 
Projenin Uygulanacağı Camiler: Gazi Süleyman Paşa Camii-Yunus Emre Camii-Baraka Camii-Akminare Camii-Akşemseddin Camii-Yeşildirek Camii-Batakköy Camii-Çıldırlar Camii-Kuzuluk Fatih Camii-Kuzuluk Şose mh.Camii-Altındere Belediye Camii-Altındere Sinan Camii-Yağcılar Camii-Küçücek Merkez Camii-Küçücek Sakallıoğlu Camii-Erdoğdu Merkez camii-Erdoğdu Yukarı camii-Yahyalı Camii.
 
2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı ilk döneminin tamamlanmasına günler kala çocukların yarıyıl tatilini verimli geçirmesi için ‘Haydi Çocuklar Camiye’ kampanyası düzenlendi. Çocuklara camide cemaatle namaz kılmayı sevdirmek ve bu alışkanlığı hayat tarzı haline getirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen kampanya kapsamındaki yarışmada dereceye giren çocuklara hediyeler verilecek.
 
Müracatlar Cami imamlarına yapılacaktır.
Ürdüç
Diyanetten anlamlı proje
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden