Benim gibi karizmatik entelektüel ve yakışıklı bir kişi bile sırf bu çılgınlık yüzünden düğün yapmaya korkuyorum. Ahh nerede o eski sevgililer iyi günde kötü herşeyi paylaşan her türlü zorluğa göğüs geren. Yurtdışından evlenmek gerekiyor sanırım.
Bir arkadaş itibardan tasaaruf olmaz diyor. Haklıdır. Ama amaç, bu zor zamanda akraba ve komşulara hava atmak olmamalıdır. Mutlu ve uzun ömürlü bir yuva kurmaktır.
Diyanet yetkilileri, kız babalarına nasihat versin. Düğünde en iyi düğün salonu, tam takım ev (hatta tapusuyla ev) eşyaları ve istenen altının sonu yok. Damatlar ne yapsın. Sonra 4-5 sene borç ödemekle geçiyor.
İtibardan tasarruf olmayacağını bilmiyor sanırım bu diyanet yetkilileri.
Kendilerine gelince İtibardan tasarruf olmaz, bize gelince 1400 yıl önceki Hz Fatımanın çeyizi Sizin olduğunuz yerden çok Aptal mı görünüyoruz?
Dinime söven müslüman olsa
bir o kaldı karışmadığın onuda yok edin
En son konuşacak kisisin hatta hiç konusma
İsraftan kaçın gösterişten kaçın diyen insan milyonluk mercedeslere biniyor tırnağımın ucu kadar hakkım varsa hepinize haram olsun. Allah görüyor yaptıklarınızı bu devran döner ölümlü dünya ahirette iki elim yakanızda
Diyanet makam arabasıyla gezmesin ozaman :))
Sayın diyanet israfa karşıysa önce bindigi arabaya oturduğu eve baksın sonra millete fetva versin
Başkanım birde dinleseler.özenti çok.hayaa yok .paldır küldür evlenip.kavga gürültü ayrılıyor bir çoğu.sen düğün yapmışsın en kralından ne fayda.biraz tok gözlü olmak lazım."banane"çağındayız Allah yardımcımız olsun
Aynı şeyi devlet adamları içinde söyleseler keşke.4 yıllık üniversite'yi birincilikle bitirdim.Amele olarak bile iş bulamıyorum.Kpss ücretini milletten borç alıp ödüyoruz.Bizim gençliğimizi çalan kim varsa hakkımızı helal etmiyoruz.Şu Atatürk düşmanı diyaneti de paylaşıp durmayın lütfen Akyazı Haber.
ejder meyvesi yemicez 50 bin dolarlık çanta almıcaz