İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Çocuğu istismara uğrayan baba tehdit ediliyorum

16-09-2020 09:19:22 - AKYAZI
Çocuğu istismara uğrayan baba tehdit ediliyorum

Fatih Nurullah takma adını kullanan sahte şeyh Eyüp Fatih Ş'nin istismar ettiği 12 yaşındaki kız çocuğunun babası F.A. tehdit edildiğini açıkladı.

Hardal Burger Akyazı
Bir televizyon programına konuk olan  F.A., tehdit aldığı için evinin önünde polislerin beklediğini söyledi.
 
F.A. şunları söyledi:
 
Fatih Nurullah ile 15 yıl önce tanıştım. Tesisatçı olarak onların işlerini yapıyordum. Öyle tanıştım.
 
Gürkan Hacır: Tarikata nasıl dahil oldunuz?
 
F.A: Kasımpaşa’da bir yer vardı. Buraya çoluk çocuk katılıyorduk. Herkes aile olarak katılıyordum biz de böyle katılıyorduk. Nişanlı olduğum süreçte gidiyordum. Evlendiğimde de eşimle. Birlikte gitmeye devam ettim.
 
Gürkan Hacır: Kalabalık bir tarikat mı?
 
F.A: Her hafta Kasımpaşa’daki toplantılara Perşembe gün en az 1000 kişi katılırdı. Ama Türkiye’nin çok yerinde var. Biz cahilliğimizin bedelini öz çocuğumuzla ödedik. Şimdi bana ihanet ettiğimi söylüyor. Ama ben ihanet etmedim. Koruma talep ettim. Evimin önünde 6 polis bekliyor. Bize tehdit geldi. Bize büyü mü yapıldı bilmiyorum.
 
F.A: Fatih Nurullah'ın oğlu beni aradı. 'Babama büyü yaptılar. Bu suçu böyle işledi' dedi. Arkasındaki kitleyi böyle inandırdılar. Şeyh beni arayıp bir hata yaptığını söyledi. Bana Hz. Ebubekir olmayı vaat etti.
 
NE OLMUŞTU?
 
Akyazı ilçesine bağlı Kuzuluk mahallesinde yaşayan ve kendini Uşşaki tarikatı lideri olarak tanıtan Fatih Nurullah, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Yorumcu 4 yıl önce2020-09-16 16:33:28

Sizin Muhammed gibi Peygamber iniz var Bu adam da kimmis Sahtekar

0
-0
Müslüm Anlar 4 yıl önce2020-09-16 13:26:45

Müslüman kardeşim bu adamın peşine takılan herkes kandırılmıştir. Bir an önce tövbe edip gerçek müslüman gibi yaşayın. Okuyun, sünnetten ayrılmayın. Her sakalliyi, Cübbeliyi alim görmeyin. Kimsenin kulu olmayın.

0
-0
Abdurrahim Tan 4 yıl önce2020-09-16 11:51:54

Oğlu aramış Mehdi ye büyü yapmislarmis. Bu nasıl bir cehalet. Hâlâ büyü yapıldı yalanı kullanılıyor ve mağdur bu konuda tereddütlü. Büyü var mı, varsa Mehdi ye işler mi... Herşey ol, lakin cahil olma....

0
-0
Serdengeçti 4 yıl önce2020-09-16 10:14:54

Doktor sahte çıktı hastaneyi kapat.Polis sahte çıktı emniyeti kapat.Öğretmen sahte çıktı okulları kapat.1000 Lira paranın içinden 1 lirası sahte 999 liranı çöpe atar mısın? Bir namus(s)uz yüzünden,binlerce alime dil uzatmakta namussuzluktur.!

2
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks