Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Çifte cinayetin faili 5 ay önce evlenmiş

11-07-2020 13:53:19 - AKYAZI
Çifte cinayetin faili 5 ay önce evlenmiş

Taraklı'da eşini ve kayınvalidesini öldüren katil zanlısı kocanın, emlak sektöründe çalışan eşi ile 5 ay önce evlendiği öğrenildi.

Özgür Adımlar
Taraklı İlçesinde bulunan bir termal tesiste, eşi Zeynep K. ile kayınvalidesi Melahat Ü'yü tabanca ile vurarak öldürdükten sonra kayıplara karışan İsmail K'nın yakalanması için emniyet güçleri geniş çaplı çalışma başlattı.
Katil zanlısı kocanın gidebileceği adreslere operasyonlar düzenlenirken arama çalışmaları devam ediyor.
 
Emlak sektöründe faaliyet gösteren Zeynep K. ile emlak alım satımı ve tavukçuluk işleri olan İsmail K. 5 ay evlendikleri, düğünden kısa bir süre sonra İsmail K2nın cezaevine girdiği öğrenildi. 
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Derya Mukan 4 yıl önce2020-07-12 02:25:30

Kadın cinayetleri her gün artarak devam ediyor ! On sekiz yılda öldürülen kadın sayısı 15 bin 557 ! 7 Mart 2020 de açıklanan rakam bu, Marttan bu yana da her gün "basına yansıyan tabii" en az iki kadın öldürülüyor! Ya çocuklar? Öldürülen, tecavüze uğrayan, kaçırılan çocuk saygısını bilmiyorum! Eeey Erkek milleti; bir gün de çıkın hemcinslerinizi protesto edin, kadınları, çocukları öldürmeyin, tecavüz etmeyin, diyin, sadece küfür etmekle, kınamakla olmuyor! Ayağa kalkın ve protesto edin! Kadınlarınıza, çocuklarınıza şiddet uygulamayın, cinselliğinizi onlara yöneltmeyin, bi rahat durun yahu!

0
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup