Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Cevdet Akbaş Belediye Başkanlığı aday adaylığı Başvurusunu yaptı

13-11-2018 21:43:36 - AKYAZI
Cevdet Akbaş Belediye Başkanlığı aday adaylığı Başvurusunu yaptı

Akyazı Belediyesi eski Meclis üyesi inşaat mühendisi Cevdet Akbaş, AK Parti'den Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Hardal Burger Akyazı
AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı kurucu üyeliğini yapan, 2009 yerel seçimlerinde 3 ay süreyle Akyazı Belediye Başkanlığı'na vekalet eden belediye eski meclis üyesi Cevdet Akbaş, Akyazı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti Akyazı İlçe Teşikilatı'na başvurusunu gerçekleştirdi. 
 
Akyazı'ya hizmet için yola çıktığını belirten Akbaş, AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı'nın kuruluşunda yer aldığını dile getirdi. Refah Partisi Akyazı İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyeliği ile siyasi hayatına başladığını dile getiren Akbaş; "
1994 yılı yerel seçimlerinde Refah Partisi belediye meclis üyesi olarak seçildim. Akabinde 1999 yılında Fazilet Partisi belediye meclis üyeliğime devam ettim. 2001 yılında Fazilet Partisi’nin kapatılıp AK Parti’nin kurulma çalışmalarının olduğu dönemde AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatının kurulum sürecinde bulundum. Ayrıca; aynı zamanda Akyazı Belediye Başkanlığı Fazilet Partisi’nden direkt olarak AK Parti saflarına geçtiğinde, biz de siyasi hayatımıza aynı şekilde AK Parti’de yer alarak devam ettik" dedi.
 
2004 yerel seçimlerinde de belediye meclis üyeline devam ettiğini anlatan Cevdet Akbaş, sözlerini şöyle sürdürdü; "2009 yerel seçimlerinde Akyazı’da seçim tekrarı kararı alındığında Akyazı Belediyesi meclis üyelerinin seçimi ile 3 ay boyunca Belediye Başkan Vekilliği görevini üstlendim. Seçimin tekrarının akabinde ise meclis üyesi olarak siyasi hizmet hayatıma devam ettim. Akyazı Belediyesi meclis üyeliğim döneminde Sakarya Büyükşehir Belediyesi meclisinde 2 dönem İmar Komisyon Üyeliği yaptım. 2014 yılı yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığım oldum. Aday gösterilmememden ötürü siyasi hizmet ve çalışmalarıma, aktif olarak devam ettim."
 
CEVET AKBAŞ KİMDİR?
 
1963 yılında Giresun'un Bulancak ilçesinde 8 çocuklu bir ailenin 4. Ferdi olarak dünyaya gelen Cevdet Akbaş, küçük yaşlarda ailesiyle birlikte Akyazı'ya yerleşti.
 
İlkokul, ortaokul ve lise hayatını Akyazı'da tamamlayan Akbaş, 1984-1988 yıllarında ise İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Üniversite Öğrencilik yıllarında Milli Gençlik Vakfı’nda çeşitli görev ve faaliyetler de bulundu. 1988 yılında üniversite öğrenimimi tamamlayıp memleketi ve yaşadığı yer Akyazı’ya döndü. Yine aynı yıl evlendi. 1990 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisinde askerlik vazifesini tamamladı. 
 
Akbaş, 3’ü kız 1’i erkek olmak üzere 4 çocuk babasıdır.
Marmara Göz
Cevdet Akbaş Belediye Başkanlığı aday adaylığı Başvurusunu yaptı
Akgün Restoran Çorba
Cevdet Akbaş Belediye Başkanlığı aday adaylığı Başvurusunu yaptı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden