Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Çalınan eşyaları için esnaftan yardım istedi

16-01-2022 15:53:04 - AKYAZI
Çalınan eşyaları için esnaftan yardım istedi

Akyazı'da evinden çalınan, eşyalarının satılabileceği düşüncesiyle sosyal medyadan çalınan eşyalarını paylaşıp esnaftan duyarlı olmalarını istedi.

Hardal Burger Akyazı

İnönü Mahallesi Karacasu Köprüsü yakınındaki Selma Başer Gürsoy'un müstakil evine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, tost, kahve, çay, hamur makineleri ile meyve sıkacağı ve kol saatini çaldı.

Hırsızlığı sosyal medya hesabından duyuran Gürsoy, çalınan eşyalarının satılabileceği düşüncesiyle ilçe esnafından yardım istedi.
Çalınan eşyalarının isimlerini paylaşan Gürsoy; "Bütün esnaftan duyarlı olmasını rica ediyorum. Böyle bir şeylerle karşılaşırsanız lütfen bana ulaşın" dedi. 

Akgün Restoran Çorba
Çalınan eşyaları için esnaftan yardım istedi
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Selma Başer Gürsoy 2 yıl önce2022-01-16 23:47:01

Duyarlı olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.

1
-0
Akyaxili 2 yıl önce2022-01-16 18:55:36

Akyazı inönü mah.tesbit edebildiğimiz kadarıyla 5 evden 5 adet bakır kazan ve 15 kg bir çuval içinde birde 60 kg yine bir çuval içinde fındık çalınmıştır...bu mahallede vuku bulan bu hırsızlık olayları bizleri tedirgin etmiştir.. bundan sonra hırsızlık yapacak olanlar tedirgin olsunlar...anladiklari dilden konuşacağız.. yakalansa ne oluyorki bizden evvel adliyeden cikiyorlar

1
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup