Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Büyükşehirden Akyazı'ya içme suyu hattı

15-10-2021 14:43:01 - AKYAZI
Büyükşehirden Akyazı'ya içme suyu hattı

Büyükşehir Belediyesi Akyazı'da başlatılan altyapı çalışmaları ile bölgeye içme suyu temin edecek 2,5 kilometre uzunluğunda hat yapımına başladı.

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), kaliteli içmesuyunu uzun yıllar boyunca şehrin dört bir yanına ulaştıracak çalışmalarına devam ediyor. 
 
Akyazı İlçesi Şehit Furkan Çelik ile Necati Temel Caddeleri etrafında başlatılan çalışmalar kapsamında bölgeye 2 bin 500 metre uzunluğunda yeni içmesuyu hattı kazandırılacak. Çalışmalar tamamlandıktan sonra bölge halkına hizmet vermeye başlayacak yeni hat sayesinde yoğun kullanımlarda su problemlerinin önüne geçilirken aynı zamanda kayıp ve kaçak oranı da minimum seviyeye indirilecek.
 
Bugüne ve geleceğe yatırım yapıyoruz
 
Devam eden çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Sakarya’nın sağlam altyapı ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. Şehrin altında hayata geçirdiğimiz projeler ile hem bugünümüze hem de geleceğimize yatırım yapıyoruz. Akyazı ilçesinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğümüz hat ile de bölgenin içmesuyu sorunlarını uzun yıllar boyunca çözüm kavuştururken aynı zamanda kayıp ve kaçak miktarını da minimum seviyeye indireceğiz” ifadeleri kullanıldı.
Marmara Göz
Büyükşehirden Akyazı'ya içme suyu hattı
UB Group
Büyükşehirden Akyazı'ya içme suyu hattı
Büyükşehirden Akyazı'ya içme suyu hattı
Büyükşehirden Akyazı'ya içme suyu hattı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
sucu 3 yıl önce2021-10-16 11:06:03

büyükşehir olmasa zehirli su içmeye devam edecekmişiz baksanıza.bizimkilerde utanmadan sıkılmadan geçşin başında şipşak yapsınlar.kapatın akyazı belediyesini devlete millete yük olmasın.arazi satılacak olsa kimseye sırayı kaptırmazlar...

0
-0
mfş 3 yıl önce2021-10-15 15:58:36

klor içmicez öle mi?

1
-0
Çetin araştırmacı 3 yıl önce2021-10-15 15:16:50

İnşallah bundan sonra çeşmemizden su içebilecez Emeyi geçen germezsen Allah razı olsun

0
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks